Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czat w grze, co i jak ?

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, w tym poradniku nauczę was jak obługiwać chat w grze ! (żeby zobaczyć screen musimy na niego kliknąć, wtedy otworzy się w pełnym rozmiarze)

Przejdźmy do rzeczy.

1. Drobne rzeczy :

To jest czat: 5a9d745ee528385bm.jpg uruchamiamy go klawiszem ENTER

Jeśli chcemy napisać do przeciwników: 5723f416189ca4adm.jpg (aby czytać wiadomości od przeciwników musimy odblokować w opcjach : 21c032df94ec814dm.jpg )

Taniec : a5339a8cd299204dm.jpg

Dialog : f465ecb08d1dc07em.jpg

Śmiech : d82a0fade395b392m.jpg

2. Co piszemy :

Jeśli chcemy kogoś obrazic, napisać mu, że coś nam się nie podoba, to macie kilka przykładów ode mnie : e9f7114c763bcd5am.jpg

Jeśli chcemy pochwalić team, osobę z teamu piszemy : 53456dbfca56098bm.jpg

Jeśli chcemy ostrzec inną linię przed wrogiem, naprzykład, ze z naszej linii idzie do nich przeciwnik : da30f6b6dba462cbm.jpg

Jeśli jesteśmy na jungli to możemy poprosić o pomoc, lub napisać aby było więcej wardów na mapie : b7f805cf3a2addd5m.jpg

3. Koniec !

Poradnik wykonany dla pewnego użytkownika, który skarzy mi się, że nie potrafi ogarnąć chatu w grze, a jeśli jest taka osoba, to znajdzie się takich więcej, właśnie dlatego jest ten poradnik !

Jak będą jakieś błędy ortograficzne itp. to od razu przepraszam.

Poradnik dla MPCforum.pl wykonany przez Arronbado.

Zakaz kopiowania itp.

Opublikowano

dzięki, czekałem na ten poradnik, bo nie wiedziałem jak pisac na chatcie, zawsze mnie flame'owali a teraz ja bede ich cisnac po całości i będę ciągle się śmiał /laugh hahahaa :D :D :D :D 8/10 bo brak kolorów

a do pochwał teamu bym dodał: "hoho:>"

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

nie wiem jak napisac naszemu ezrealowi ktory napisal ze byl panicked bo jadl kanapke, czy moze ktos mi w sensowny sposob wytlumaczyc jak z nim rozmawiac, jak sie zachowywac?

Opublikowano

nie wiem jak napisac naszemu ezrealowi ktory napisal ze byl panicked bo jadl kanapke, czy moze ktos mi w sensowny sposob wytlumaczyc jak z nim rozmawiac, jak sie zachowywac?

polecam " I REPORT U, FCKING DUMBASS" albo "OMG NOOB, REPORT EZREAL" czy coś w ten deseń, dodatkowo pinguj mu V żeby się wycofał, poproś kolegę żeby też tak robił

Opublikowano

polecam ctrl + c i klik jako fall back oraz ctrl + v jako oznaczenie to znacznie powiększa spam na mapce (jak ezreal przypadkiem nie zauwazy ze go 5 champow gankuje)

btw. dobra taktyka POLECAM dostałem dzis 2 honory

Opublikowano
Jeśli chcemy kogoś obrazic, napisać mu, że coś nam się nie podoba, to macie kilka przykładów ode mnie :

A potem się dziwicie że przegrywacie jak jedziecie po wszystkich, a potem oni trollują, jedziecie po nich jeszcze bardziej i grasz 1v5, bo wszyscy AFK.

Opublikowano

Najlepiej im odpisz, "Mam 2ka winów na botah i jusz umim grać w lola"

Wersja po angielsku "I have 2k win versus bot so i know how to play lol"

@topic

Gratuluję poradnika mogłeś dodać jeszcze taką funkcję jak /note

A więc opiszę jak to działa. Dokładnie jest to TWÓJ dziennik ! Możesz tam zapisać dosłownie wszystko

Plik zapisuje się w

Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.204

Możesz zapisywać nicki idiotów, feederów, trolli, nawet swój!

Działa to tak otwierasz czat

To jest czat: 5a9d745ee528385bm.jpg uruchamiamy go klawiszem ENTER

wpisujesz /note [spacja] i już możesz napisać co chcesz! Gdy napiszesz zatwierdź klawiszem Enter (dziennik ma opcje zapisywania dat twoich wpisów z dokładnością co do sekundy, więc nigdy nie zapomnisz kiedy spotkałeś danego idiotę)

Znawca
Opublikowano

Dzieki !

Wkoncu wiem jak otworzyć czat.. A ja głupi przez rok się męczyłem z tym.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

O jezu.! Umiem tanczyc.. porazka:> napisze jeszcze tuta jak sie zalogowac do gry bo sie starym graczom zapomnialo. Poradnik wg mnie dno, ale sie starales. Na przyszlosc radzilbym robic TuTka o czyms

Opublikowano

HAHAHAHAH dobry poradnik. Flejm na poziomie, a ten tekst gdy chcemy kogoś ostrzec "ALERT ALERT" mnie rozłożył hahaha ALERT ALERT HAHAHAHAHAHAHAHAH 10/10 za ten tekst :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

zalosne. Te poradniki byly smieszne za pierwszym razem. Teraz kazdy nastepny robi z siebie blazna. Ale spoko, swiat potrzebuje wiecej blaznow. Pajacuj dalej.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Hmm gdyby chociaż przedstawił wszystkie funkcje to bym się skusił na okazanie pogardy tym tematem ale nawet tak podstawowa rzecz jest opisana tylko w podstawach, żałosne....

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Następny poradnik z serii "Jak się podetrzeć by się nie ojebać" ... -.-

Nie macie pomysłu na TuTa? Nie róbcie go, a nie na siłę, by cokolwiek napisać i przy aplikacji na Kida dać linki do "TuTów".

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Gościu możesz napisać obok obrazków co pisać, bo naprawdę nie chce mi się otwierać każdego obrazka po kolei.

Napisz kolorem czerwonym np.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...