Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opya się otwierać skrzynie?;p

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ;d

nie wiem czy kupować stroik z dzisiejszej ofy czy bosta na kase i 25 kuczy do skrzynek :< strój bym zmienić chcia ze wzgędu iż chodzie w jakimś ...... ;f

EDIT

+ jak możecie to napiszcie co może z nich wyecieć ;p

YAY

Opublikowano

@UP

dzięki za inka ;p

ymm to jednak nie kupie ;< jedynie po co bym mia owierać skrzynie to bandaże ...... ak mam więc...

YAY

Opublikowano

ja dostalem 10 kluczy z daily clawa (nie wiem jak to możliwe), ale chyba tylko 5-6 rzeczy bylo na unl :( reszta akurat na 1 dzień

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

ja dzisiaj kupiłem te klucze i sie opłacało ;) dostalem m95 na zawsze ta poze rowerek dla snajpa i żołnierza maskę czapkę malpke na ramię , tryb dinozaura i to wszystko na zawsze plus gatki,bandarze i toniki ;) dlatego dlatego kupiłem jeszcze raz klucze tylko musze skrzynie zbierać ;)

Opublikowano

ja też dostałem 10kluczy z clawna na mando w natio:) 4 permy ale za to bardzo mnie zadowalają SVD/Toga/trójkołowiec/łeb tyranozaura <3

Opublikowano

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=356289

Decyzja należy do ciebie, jak dla mnie warto.

Mógłbym te tematy kopiować na to forum? Bo są bardzo przydatne.

Opublikowano

Mógłbym te tematy kopiować na to forum? Bo są bardzo przydatne.

Jasne, ogólnie myślałem nad stworzeniem spisu wszystkich dropów ze wszystkich skrzyń. Jeżeli chciałbyś coś takiego zrobić to odezwij się na pw.

Opublikowano

emm na 10 kuczy 3 permy ;p opya się ;) jednak woe mieć coś pewne niż ryzykować .... iczyem na bandaże toniki itp ae 130 toników i 130 tych 2 ;p

że nie jest ;s

YAY

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...