Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trollranked czyli prosto z 1200 elo

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0dfj/7ybka

u nasz miss nie zauwazyla ze jest ez, picknela adc

u nich byl double top, i double mid

trollowanie na calego !

i jeszcze nikt nie wyszedl !

jakims cudem wygralismy

ale u nich kayle byla nie do zniesienia

PS i tak, jestem zly, jeste feedere i mam zla farme, bueeee

ale double top kayle + riven naprawde nie jest latwy dla papiera teemo.. naprawde

i jesli twoj post ma sie skladac z "uu ale farmy lol ale jestes slaby buuu" to wyjdz

Opublikowano

Ty wiesz co to jest trolling w ogóle? myślisz, że jak ktoś nie pójdzie 1-1-2 + jungle, albo apc idzie na bot'a czy coś takiego to od razu trolling? ja pierdole, polecam poczytać wiki albo coś innego

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Riven i kayle vs ty na topie i przegrali? ja riven solo vs malphite i teemo i zawsze minimum 1 z nich padł i jeszcze uciekłem lub padło 2 i ja też :>

Nie powiem teemo raczej nie da rady riven co innego dariusowi ale riven ma po prostu takie skille + jak ktoś dobrze nią gra to już w górki.

Trafiłeś na ogar team bo jeżeli mieli double mid to kata też sama ?

Ja często trafiam na teamy co we 2 sobie nie poradzą na 1 :> więc powinieneś się cieszyć xD.

W sumie teraz z 5dni mam przerwe od lola ale wątpię że to wpłynie na moją gre :>.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

NAJCHUJOWSZA FARMA JAKĄ WIDZIALEM NA TEEMO.

Dziękuje, tyle miałem do powiedzenia.

Opublikowano

haha, sorry ale musze . 66 farmy w 33 minucie to troche slabo . rozumiem ze solo top vs 2 ale srednio w 15 minucie musieli schodzic gankowac czy cos . to nie trolling, wymyslili sobie swoją mete i juz . xD

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

powie mi ktoś jak naliczane jest Elo kolega ma 1200 i dostał +32 ja mam 1250 i dostaje +18 czemu?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

powie mi ktoś jak naliczane jest Elo kolega ma 1200 i dostał +32 ja mam 1250 i dostaje +18 czemu?

im wiecej rankedow rozegrasz, tym mniej bedziesz dostawal elo

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

czyli mam od zajechania roboty jak chce złoto wbic mam 1200 elo 24w i 23p

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...