Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyBlock u Frugo [SkyBlock][20s][Eventy na 10 osob]

alex2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg SkyBlock u Frugo

informacje.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock

strzalka.gifSloty: 20

strzalka.gifIP: s108.csrv.pl:22097

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

ZielonaHerbata/FrugoPoland

pluginy.png

Odpowiedni dobrane

inf.png

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Grałem, rozbudowałem się ostro, zacząłem budować mob grinder, schodze i patrze nie ma staku dirta i nasion dyni, widziałem że administrator Zielona Herbata się kręci, ok patrze generator cobblestone zepsuty prawie obsydian bym zrobił, dziś proszę o oddanie dirta i musiałem gdzieś iść, wyszedłem z serwera wchodzę loguje się patrze cała wyspa rozwalona wszędzie się woda leje, administrator ciągle mnie zabija. Naprawdę polecam serwer jeżeli chcecie mieć rozwaloną wyspę po rozbudowaniu. Pozdrawiam... i nie polecam serwera, z reszto i tak zaraz upadnie.

Opublikowano

Jako iż , na serwerze nie byłem w tedy , za wszystko bardzo przepraszam. Jeżeli dasz mi ss i dowód oddam Ci to chętnie

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Po co zatrudniasz dzieciaka albo swojego kolege na admina.. tak się dzieje jak napisał MrKonRox skąd ma Ci wziąść dowód? Monitoring na wyspie? Wkurza mnie jak nieodpowiedzialni ludzie zostaja adminami niektórzy tak zwane dzieci JP myślą,że mogą robić co im się żywnie podoba i niszcza prace ludzi i ich zaangażowanie...

Nie polecam serwer,dlaczego? Pierwsza minuta..wyszedłem ze spawna i na start zobaczyłem jaki to zawansowany sky block.Sklep w ogóle nie zrobiony tylko cobbelstone i emeraldy na sell a buy prawie nic,jak się spytałem H@ czemu taki słaby sklep to odpisał ''Bo serwer stoji od wczoraj'' wtedy pomyślałem po jaką cholerę stawiać serwer który nie ma nic przygotowanego nawet sklepu im się nie chciało robić. Dziękuje nie zagram,nie polecam-moja opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...