Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak kupić IBota poprzez PayPal

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić IBota poprzez PayPal, ale nie posiadam aktywowanego konta na PayPal. Czy da się jakoś inaczej kupić IBota, nie mając aktywowanego konta?

Pozdrawiam.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić IBota poprzez PayPal, ale nie posiadam aktywowanego konta na PayPal. Czy da się jakoś inaczej kupić IBota, nie mając aktywowanego konta?

Pozdrawiam.

Na nieaktywowanym możesz tylko przyjmować kase na paypal, wysyłać już nie.

Taki problem aktywować ?

Opublikowano

Na nieaktywowanym możesz tylko przyjmować kase na paypal, wysyłać już nie.

Taki problem aktywować ?

Tak, duży, ponieważ nie mam konta bankowego?

Więcej na PW.

Opublikowano

Tak, duży, ponieważ nie mam konta bankowego?

To podaj rodziców konto bankowe.

Do tych danych nikt nie ma dostępu poza firmą PP.

Opublikowano

To podaj rodziców konto bankowe.

Do tych danych nikt nie ma dostępu poza firmą PP.

No dobrze, ale dane z konta bankowego muszą się pokrywać z danymi na PayPalu.

Więcej na PW.

Opublikowano

I myślisz, że rosyjską działalność profibot będzie interesować twoje nazwisko ? Ehh

Opublikowano

To założ konto na pay palu na imię i nazwisko rodziców. Tylko pamiętaj że musisz podać identycznie jak jest na karcie tzn. jak są 2 imiona podane na karcie to wpisujesz 2 na koncie pay pal. Ale skoro nie masz pay pala to możesz kliknąc na xsolle i tam będziesz miał dużo więcej możliwości płatoności nie wiem czy nie jest nawet ukash i pay safe card.

I myślisz, że rosyjską działalność profibot będzie interesować twoje nazwisko ? Ehh

To nie o to chodzi. Jakbyś miał pay pal to byś wiedział że jeżeli podał swoje imię i nazwisko to nawet jakby chciał nie połączy go z kontem rodziców bo imię i nazwisko na karcie musi się zgadzać z imieniem i nazwiskiem na pay palu.

silvertcsax.gif

Opublikowano

To założ konto na pay palu na imię i nazwisko rodziców. Tylko pamiętaj że musisz podać identycznie jak jest na karcie tzn. jak są 2 imiona podane na karcie to wpisujesz 2 na koncie pay pal. Ale skoro nie masz pay pala to możesz kliknąc na xsolle i tam będziesz miał dużo więcej możliwości płatoności nie wiem czy nie jest nawet ukash i pay safe card.

To nie o to chodzi. Jakbyś miał pay pal to byś wiedział że jeżeli podał swoje imię i nazwisko to nawet jakby chciał nie połączy go z kontem rodziców bo imię i nazwisko na karcie musi się zgadzać z imieniem i nazwiskiem na pay palu.

Dokładnie o to mi chodzi. A jakoś inaczej nie da sie kupić poprzez nieaktywowane konto na PayPalu?

Więcej na PW.

Opublikowano

Mi również o to chodziło, może źle się wyraziłem.

Przecież nikogo nie bd interesować nazwisko jego rodziców.

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi. A jakoś inaczej nie da sie kupić poprzez nieaktywowane konto na PayPalu?

Niby w zakładce Wpłać masz Dodaj środki(w kilka dni) ale z tego co tak powierzchownie przejrzałem to też musisz to powiązać z rachunkiem bankowym. Mówię ci jak masz na profibocie metody płatności to sprawdź Xsolle i tam masz PSC. A PSC możesz kupić w sklepie.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Niby w zakładce Wpłać masz Dodaj środki(w kilka dni) ale z tego co tak powierzchownie przejrzałem to też musisz to powiązać z rachunkiem bankowym. Mówię ci jak masz na profibocie metody płatności to sprawdź Xsolle i tam masz PSC. A PSC możesz kupić w sklepie.

Nie wyobrażasz sobie w jakim ja zadupiu mieszkam :D Już szybciej konto bankowe założe xD

Więcej na PW.

Opublikowano

Nie wyobrażasz sobie w jakim ja zadupiu mieszkam :D Już szybciej konto bankowe założe xD

Nawet żabki nie masz? Tam chyba Ukashe sprzedają, ale nie jestem pewien. Jeżeli nie to niestety zostaje ci tylko poprosić rodziców o udostępnienie konta. Ale nie musisz im mówić że to jest na gre. Powiedz że dasz im do ręki pieniądze i chcesz powiązać ich konto z kontem pay pal. Wtedy doładujesz błyskawicznie za 40 zł (żeby mieć tą rezerwe w razie czego). A rodzice przecież nie będą widzieli jakiej płatności dokonałeś bo nie będą znali danych do pay pala. Na ich rachunku bankowym będzie tylko w historii zapis że 40 zł zostało wysłana na konto Pay Pal i tyle.

silvertcsax.gif

Opublikowano

kombinaje alpejskie;p Nie lepiej przelew poprzez konto zrobic?

Zacznijmy od tego że trzeba mieć swoje konto.

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...