Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki.

HugoKopter2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś rozwiązanie? Counter Strike 1.6 : gdy Pan Kowalski idzie po lewej ja go słyszę w obu słuchawkach... Bardzo mi zależy, granaty i wszystko słyszę jak by to się działo "we mnie" Czyli nie po lewej ani po prawej z tylu czy z przodu tylko tak jakby w środku. Są jakieś komendy na to? Patrzyłem po forach i nic z tego nie pomaga (ustawiłem sound na hight i odznaczyłem te dwa kwadraty) jakieś komendy? słuchawki specjalnie kupiłem żeby to naprawić ale kolejny zawód bo nic z tego nie wyszło... Jestem zły :(

To wycinek z tematu na zapytaj do którego daje linka : http://zapytaj.onet.pl/Category/029,013/2,22995045,Problem_ze_sluchawkami_w_grach_.html

Pomocy :(

Opublikowano

@UP1

A może masz uszkodzone wejście na słuchawki , mam coś podobnego , tyle , że u mnie gdy podłączam słuchawki to mam niewyrazny dzwiek , dlatego musze zawsze na kabel przy wejściu kłaść coś ciężkiego po to by ten dzwiek byl normalny :)

Opublikowano

Powiem tak napisane w temacie że mam te dwa kwadraciki pod ustawionym hight sound słychawki L-Lewo R-Prawo przecież idiotą nie jestem :) To są nowe słuchawki i powiem że gram na laptopie :)

@UP1

A może masz uszkodzone wejście na słuchawki , mam coś podobnego , tyle , że u mnie gdy podłączam słuchawki to mam niewyrazny dzwiek , dlatego musze zawsze na kabel przy wejściu kłaść coś ciężkiego po to by ten dzwiek byl normalny :)

A jak na laptopie?

Zobacz czy w audio masz zaznaczone eax i a3d. Powinny być wyłączone.

Jest wyłączone
Opublikowano

@UP Ja na laptopie tak mam , jak ty też to spróbuj :)

A jak zepsuje wejście bo np
to idzie świetnie jak ma iść tobie też? A cs to niewiem...Słuchawki są ok chyba jak to idzie dobże?
Opublikowano

No już wiem w czym tkwi problem we właściwościach urządzeń audio mam na jakośc DVD a nie dtudyjną ale nie moge zmienic bo cs nie będzie odtwarzał dzwiękó wie ktos jak to zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...