Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CSM5-exp

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koleszka powiedzial ze jak mu nabije 3/4 lvle w CA kupi mi 10kn do WR wieze mu bo to sasiad nie raz tak robilismy ale czy dam rade to zrobic w te 3 dni.. jak bedzie event liczac od zaraz? na HQ ze specem i dobrym mg..? dam rade? czy nie warto sie trudzic?>

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Grałem teraz bez speca HQ i dostawałem po 4k expa. Zobacz sobie na kalkulatorze.

http://www.erbaz.com/rankCalculator.html

Opublikowano

to ja nie wiem jak ja gralem ze tylko 31% lvlu wbilem przrz 3 h... zaloze rom a godzine przed expem na HQ :D i moze wbije z pultora! bo mam 2 dni na 3 lvle inaczej 10k nx bb :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

W trzy godziny 60 000 expa na luzie na HQ dzisiaj i tylko z +100% wiec bez problemu przy CSM

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

wiesz... zagralem 1 HQ wszystko bylo najebane nie dalo sie wbic nigdzie na hq a w dodatku wiekszosc na chaslo byla :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Teraz sa 400% expy więc bez problemu Nemexis HQ i wyciągasz po 100 z eq za gp (bez speca i innych dupereli)

Ja do samego dreada z g36e i p90 tukę 35 / 40 k punktów :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Do niedzieli jest 400 % expa od 17 do 20. Na HQ leci po 4 k expa i 2,5k mając 100k pkt więc na luzie mu wbijesz lv

chyba z dodatkowymi 200 tyle wyciagniesz

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...