Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Plugin na na private [Jaki]?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki to plugin że gdy poloże tabliczkę na skrzynie to bendę mógł tylko ja do niej zagdlondac ij jak to skonfigurowac aby tylko supervip mógł tego używac?

Opublikowano

To jest Lockette, tu masz linka:

http://forums.bukkit.org/threads/sec-lockette-v1-7-4-simple-chest-and-door-lock-no-databases-1848-2317-1-3-1-r1.4336/

Gandalf Style

Opublikowano

Jak ustawnic aby miał tylko svip??

Być może to jest to ;)

lockette.user.create.* - Permission required to create a protected container or door. Possible sub-nodes include chest, dispenser, furnace, and door. (The permission lockette.create.all is still supported, but obsolete.)

8372383248.png
Opublikowano

Jest Plugin LWC. Aby zablokować skrzynię Piszesz /lwc create i kilkasz lpm na piecyk/ skrzynię. Pod komenda /lwc masz wszystkie kOmendy. Linijki do permissions svipa to -lwc.create -lwc.remove i tyle chyba starczy, ale nie jestem pewnien ;p

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jest Plugin LWC. Aby zablokować skrzynię Piszesz /lwc create i kilkasz lpm na piecyk/ skrzynię. Pod komenda /lwc masz wszystkie kOmendy. Linijki do permissions svipa to -lwc.create -lwc.remove i tyle chyba starczy, ale nie jestem pewnien ;p

Jak zrobiłes tego achovent get??
Opublikowano

@UP Wiem ze to nie na to temat i przepraszam ze tutaj to pisze, ale poszukaj sobie w google. Wpisz sygnatura aviechement get minecraft. Jeśli nie mogę tutaj tego posta napisać, proszę o usunięcie go ;)

381911453317091771709.png
by ja.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...