Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Darek(Darius)

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy opłaca się kupywać Darka ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Bardzo dobra postać. Sam nim gram dość często. Zbudujesz trochę HP i w team-fighcie jak ogarniesz to niszczysz. Faktycznie kontruje większość solo-toperów, ale na rankedzie nie polecam brać bo jak dostaniesz Teemo lub Kayle to nie masz zycia na lini.

Opublikowano

Na topie niszczy wszystkich poza rangedami oraz irelią/elise. W teamfighta jeśli nie złapie feeda to odstaje od reszty, do tego mało mobilny ale o snowball na topie ciężko nie jest. Ja go osobiście polecam.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Bardzo dobra postać. Sam nim gram dość często. Zbudujesz trochę HP i w team-fighcie jak ogarniesz to niszczysz. Faktycznie kontruje większość solo-toperów, ale na rankedzie nie polecam brać bo jak dostaniesz Teemo lub Kayle to nie masz zycia na lini.

Teemo ? ogarniety darius rozpierdala teemo, wystarczy Jayce i darius ssie pauke :)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Darius dobry dmg ale nie jest mobilny ;/// kontruje go osoba co ma dobry haras i wkurza skillami np . teemo :{

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Dobry champ, niezłe ulti.

Dziś go kupiłem, 2 albo 3 mecz i stary 30/11 :D, ale i tak przegrałem, bo w enemy Vi ładnie kosiła.

Ostra kosa, polecam.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Teemo ? ogarniety darius rozpierdala teemo, wystarczy Jayce i darius ssie pauke :)

Ja osobiście gdy grałem Teemo na topie to niszczyłem każdego Darka jaki się trafił, i na pewno nie były to nieogary :)
Opublikowano

Polecam ci Dariusa jeżeli potrafisz grać wszystkimi czyli nie mówisz że jakiś champ jest OP bo jeżeli będziesz grał tak jak większość dariusów to gówno zrobisz.

Ale jeżeli umiesz grać polecam - łatwo wygrać gre na low elo.

Polecam ci też Riven ja zaczynałem dariusem później riven teraz dariusa nie ruszam.

Co do teemo vs darius - większość darków z nim przegrywa bo idioci grać nie potrafią.. trzeba nie kiedy pomyśleć jak złapać tą małą mende.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dario jest zajebisty, wystarczy że ogarniesz harras z Q i R w odpowiednim momencie, i kosisz. bardzo dobry Offtank, ale Garen i tak mu wpierdala.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...