Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] [1.4.6] LCraft II EDYCJA [100 SLOTÓW] [WOJNY GILDII] [MODY] [36 NOWYCH RUD] [NOWE BIOMY] [LAUNCHER] [Non-Premium] Start 12.01 o godzinie 14.00

kupakurcjus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LCraft

Jak widać, LCraft ma w swojej ofercie

serwer "Wojny Gildii".

Głównym celem rozgrywki jest tworzenie frakcji, oraz dbanie o ich wzajemne relacje.

Nie zabraknie u nas również krwawych potyczek, ciekawych plugin'ów czy zapachu spalonej siarki po wybuchu TNT!

Na naszym serwerze ujrzysz mody, które poprawią Tobie w znaczący sposób rozgrywkę.

Serwer ten jest reaktywacją pierwszego z lepszych serwerów Wojny Gildii z modami SkallCraft'a jak i II edycją owego serwera.

Oferujemy najwyższą jakość

rozgrywki dzięki naszemu doświadczeniu i liczymy na miłe opinie.

Informacje

START SERWERA 12 STYCZNIA 2013 ROKU O GODZ 14.00

LCraft.pl

(IP serwera)

LCraft.pl

(IP TeamSpeak'a 3)

Ekipa

Prezes

hultaj

Administrator

Maniok

Dodatkowe Info

Dla PIERWSZEJ osoby na serwerze będzie VIP na 1 miesiąc.

Mamy dla Was do rozdania 2 kody na VIP'a, będą one wrzucane do tematu w różnych terminach, dlatego warto nas obesrwować

To tyle kazania, miłego czekania!

Download

Mój nick z gry to - Centurion1555

Jeśli chcesz stworzyć ze mną gildie to pisz na skype!!!

Nazwa skypa - kupakurcjus

MPC Love<3

Opublikowano

"kubcio" - To mój brat. Na pewno będzie grał (no chyba że stwierdzi że serw zrąbany)

jest coś takiego: font = tahoma, helvetica, arial, sans- serif] Maniok[/font Troche spacji dałem bo tak to było Maniok[/font]

Opublikowano

Dokładnie, miał być start o 14... Próbuję się dowiedzieć w takim razie na TS'ie, wchodzę, a to jakiś ogólnodostępny polski serwer TS'a, a nie ich...

7229.jpg
Opublikowano

Sorry, ale to nie ja jestem odpowiedzialny za tego serva, hultaj dostał perma na MPC więc ja zrobiłem temat ;o

MPC Love<3

Opublikowano

3up

Prezka , wyszła Ci genialnie . ! .__.

Jeśli się nie podoba prezka to skacz do br3n bo od niego hultaj dostał perma i nie zrobił ładniej precki :mellow:

Opublikowano

Ładne mody itd. Szkoda, że z serverem lipa :c Niestety, ale i tak bd grał na singlu, bo mody bardzo mi się podobają. POZDRAWIAM! : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...