Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc SkyBlock

mix1727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytających,mam pytanie dotyczące SkyBlock gdyż grałem na jednym takim serwerze tego typu.Miałem dobrze rozbudowaną wyspę lecz serwer padł po kilku dniach,bardzo się wtedy wkurzyłem.Szukałem po MPC w publikacjach serwerów Minecraft jakiegoś SkyBlocka lecz jest ich mało,a każdy na jakim grałem nie spełniał moich oczekiwań i tutaj jest pytanie skierowane do was.Czy znacie jakiś profesjonalny serwer SkyBlock dla non-premium.Który ma ogarniętą administracje w miarę dużo slotów aby się dało wejść i oczywiście który już trochę stoi i nie padnie po tygodniu lub miesiącu.

Opublikowano

Witam czytających,mam pytanie dotyczące SkyBlock gdyż grałem na jednym takim serwerze tego typu.Miałem dobrze rozbudowaną wyspę lecz serwer padł po kilku dniach,bardzo się wtedy wkurzyłem.Szukałem po MPC w publikacjach serwerów Minecraft jakiegoś SkyBlocka lecz jest ich mało,a każdy na jakim grałem nie spełniał moich oczekiwań i tutaj jest pytanie skierowane do was.Czy znacie jakiś profesjonalny serwer SkyBlock dla non-premium.Który ma ogarniętą administracje w miarę dużo slotów aby się dało wejść i oczywiście który już trochę stoi i nie padnie po tygodniu lub miesiącu.

Poszukaj sobie serwer stillcraft.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...