Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Pomoc :)

mayke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc zacząłem grać w WoW-a wczoraj gram Pandarenem Monkiem (chce być tankiem) i szukam osob które wytłumaczyły by mi jak prowadzić postać jak zarabiać i inne rzeczy dziennie mam wolne około 10h .gram na polskim serwerze bodajze burning legion (coś w tym stylu) HORDA . osiadam ts-a wiek 18 lat :) Jezeli byście byli skłonni pomoc to piszcie w temacie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na razie nie sądzę, aby był potrzebny ci przewodnik, który poprowadzi Cię za rękę, skup się na wbiciu lvla, potem dopiero zarabiaj złoto odwrotnie nie ma sensu ;).

Zapisuj się ciągle na random dungeony [klawisz i] i wchodź jak pojawi ci się okienko, zdobedziesz dobre przedmioty, szybki exp, potem wracasz dalej do robienia questów :).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Słyszałem o pomocnyc pluginach tzw addonach moglby ktos mi napisać jakie moge zainstalowac zeby gra byla łatwiejsza nie wiem czy istniej e takie cos jak tłumacz questow jest to nie potrzebne ale w niektorych sytuacjach moze sie przydac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...