Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEW][HOT][SURV+FRAKCJE]TakakoCraft REKRUTACJA NA ADMINA ON[KTO 1 WBIJE DOSTANIE VIPA]

Unions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAM NA NOWEGO SERVA

IP:TakakoCraft.gomc.pl

Stwory:ON

Zwierzeta:ON

PvP:ON

WL:ON

FAJNA GRA:ON

Wzór Podania:

1.Imię:

2.Wiek:

3.Nick w MC:

4.Dlaczego ty:

5.Kontakt skype/gg:

6.Mikro:

7.Znajomosc Komendy (1/10):

8.Od Kiedy Grasz w MC:

Podania Prosimy Podawać w Komentarzach!!!

Opublikowano

1.Imię: Radek

2.Wiek: 14 Zaraz 15 lat

3.Nick w MC: RadekPoland (Posiadam Premium)

4.Dlaczego ty: Ponieważ Jestem ogarnięty chcę pomóc rozwinąć server mam sporo wolnego czasu. Byłem Moderator'em Na 4 Server'ach Adminem na 2 Zastępcą na 1 Oraz Sam miałem przez 3Miesiące server.

5.Kontakt skype/gg: Mój skype raxonpl

6.Mikro: Posiadam

7.Znajomosc Komendy (1/10): Podstawy WordEdita Jak dać rangę komendą jak sprawdzić czyjeś eq itp. Wszystko co potrzeba. :D

8.Od Kiedy Grasz w MC: Od ponad roku

Opublikowano

Zostanę Adminem na serwerze

Kontakt Skype: kedro15, albo pisać na prywatną wiadomość

Imie: Łukasz

Dlaczego ty?: Siemka, jestem osobą, która zna się na serwerach minecraft. Orientuję się bardzo dobrze na komendach do wielu, różnych pluginów. Jestem osobą rzetelną, pracowitą. Dziennie spędzam na różnych serwerach około 6 godzin. Potrafię rozmawiać z innymi ludźmi oraz w bardzo prosty sposób kontrolować innych graczy. Byłem wielokrotnie administratorem na różnych serwerach począwszy od Faction aż po Survival Games. Nie jestem osobą, która wykorzystuje swoje stanowisko do własnych celów. Nie jestem również osobą, która faworyzuje niektórych graczy. Każdy jest dla mnie równy. Zawszę, z chęciom pomagam innym, ale tylko w sposób pisemny, nie w rzeczowny, czyli "rozdawanie itemków". Jestem osobą komunikatywną, nie boję się wyzwań. Jestem także subiektywny, kieruje ludźmi według dobra serwera. Myślę, że z pewnością zasługuję, aby dołączyć do Twojej ekipy administracyjnej.

Komendy 10/10

Serdecznie pozdrawiam

Eurodos

eurodos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...