Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cSRO Aktualna Wersja

fixsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam pytanko w sprawie z aktualną wersją do cSRO.

Otóż juz drugi dzień męcze się z znalezieniem DOWNLOADU do cSRO.

Wreszcie pobrałem ze strony "http://www.srocn.com...s/download.asp" Clienta i Patcha.

Wszystko ladnie patch zrobiony z 1.239 na 1.255 i mysle ze juz tyle starczy. A tu znowu sie pobiera cos w Launcherze.

I jak jest 2% przy ściaganiu pliku media/sro_client.exe jest LAG. I moze tak stac ze 3h i nic sie nie ruszy.

Bardzo prosze o pomoc. Jakiegos manual patcha czy cos zeby tylko updatowac na najnowszą wersje.

I jak byscie mogli mi podac wgl jaka jest najnowsza.

Bedzie 5 i bede bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

udalo mi sie sciagnac aktualna wersje. dziala. lecz na kazdym z chyba 15serverow po stworzeniu postaci ma sie odrazu 101 lvl, weapony od low lvl do 101 lvl SOM.

wszedzie krzaczki. i dupa.. komu by sie chcialo grac na servie gdzie jest tylko pvp ? to jest do shitu .. :)

czy jest jakas mozliwosc zeby grac od low lvl ? tzn 1lvl i w gore ? a nie takie High Lvl.

Opublikowano

No juz chyba nie w ogóle nie miałą by taka gra sensu wądpie że można zaczynać od 1lvl jak na start dostałeś taka postać i nie wiem czy jeszcze na sens grać tam

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...