Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AP Kog maw na rankedy s3

miki202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sie zapytac czy w s3 AP kog maw na rankedzie jest dobry czy to poprostu troll pick. Ad kog tez grywalem ale jakos nie pasuje do mojego stylu gry. O wiele bardziej wole pograc sobie ap. Czy ap kog na da sie na rankeda po tych nerfach???

Opublikowano

Jeśli już to na wyższym elo, minimum +1600 i jak coś to na mida, ale nie myśl że będzie on jakiś niepokonany bo jest dużo więcej lepszych champów na mida.

Opublikowano

Jeśli już to na wyższym elo, minimum +1600 i jak coś to na mida, ale nie myśl że będzie on jakiś niepokonany bo jest dużo więcej lepszych champów na mida.

niby dlaczego na wyższym elo? wtf? co to jakaś nowa ustawa? ap kog ssie imo, masz sporo postaci, które mają, w chuj duży burst, którego kog nie posiada

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

niby dlaczego na wyższym elo? wtf? co to jakaś nowa ustawa? ap kog ssie imo, masz sporo postaci, które mają, w chuj duży burst, którego kog nie posiada

Pewnie że można na niższym elo ale potem team będzie drzeć morde że np. "AP Kog Maw? You idiot?"

Opublikowano

Pewnie że można na niższym elo ale potem team będzie drzeć morde że np. "AP Kog Maw? You idiot?"

i co z tego? jak pójdę jarvanem na mida to też mam się przejmować? niech sobie dodge'ują co to ma do tematu

@down

beka z Ciebie troche

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

i co z tego? jak pójdę jarvanem na mida to też mam się przejmować? niech sobie dodge'ują co to ma do tematu

Tak tylko wtedy zazwyczaj wbijają typowe trolle na mida i mówią żeby iść na bota.

Opublikowano

Bo na bocie jest miejsce koga na rankedach, na normalach i niskim elo graj sobie AP, ale AP Kog jest slaby na midzie i tyle.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Bo na bocie jest miejsce koga na rankedach, na normalach i niskim elo graj sobie AP, ale AP Kog jest slaby na midzie i tyle.

Ap kog już od midgame niszczy, na midzie jest słaby ale może normalnie farmić, to wystarczy.

A po co mu burst skoro ma najlepszy poke w grze i zjada przeciwników na odległość? :>

@Top

Jeśli nie przegrasz w early to jest dobry, jeśli nie to możesz troszkę odstawać.

652601399840421198520.png

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHHA

Jeblem totalnie,czlowieku ty nawet nie wiesz w jakim bledzie jestes.Na 1900elo dosyc czesto jest pickowany kog na mida ze wzgledu na swoj harras i latwosc last hitowania.Potem totalnie duzo ciagnie ze skilli bo ma spory przelicznik.To jest juz dobra postac na dzisiejsza mete ale wlasnie na wyzszym elo.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...