Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RP

czujesienad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest szansa, że dadzą mi 6 rp bo mi brakuje do 487 rp. I jak jest taka szansa. to proszę napisać gdzie mogę do nich napisać.

Opublikowano

A jest szansa, że dadzą mi 6 rp bo mi brakuje do 487 rp. I jak jest taka szansa. to proszę napisać gdzie mogę do nich napisać.

Strona główna lola i support.

Piszesz, że brakuje Ci RP a pociąga Cię jakaś tam skórka i w zamian za te RP wyślesz im obrazek z jakimś nagim gejem.

To działa, polecam.

Opublikowano

Max 80 nie ma szans zeby dali ci 87Rp to za duzo..

Kiedys nikt by nie pomyslal o +30, jak widzisz warto sprobowac, do stracenia ma tylko czas, nic wiecej.

Opublikowano

Nikt ci tego nie da, to nie WOŚP.

Myślałem, że komuś nie potrzebne to może by poratował, ale chyba nikt nie ma. Dobra dzięki all za info, temat do zamknięcia.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Myślałem, że komuś nie potrzebne to może by poratował, ale chyba nikt nie ma. Dobra dzięki all za info, temat do zamknięcia.

Jakby te 87RP można było przelać to czemu nie, ale gdzie taka opcja ? (znowu coś przegapiłem?)

Opublikowano

Giftow juz dawno nie ma a innej opcji nie ma. Nawet gdyby byly to znajomy musialbyc dodany do 6 grudnia (lub cos okolo, nie pamietam), wiec nie ma takiej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...