Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vsro - Problem Z Odpaleniem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie postanowiłem zagrać w vSRo, ale mam BIG problem... Po odpaleniu silka pokazuje mi się Luncher, Xtrap i na tym koniec... Nic dalej się nie dzieje, dlaczego? Przeszukałem całe google w poszukiwaniu rozwiązań, ale każde okazywało się nie trafne... Silka ściągałem z 5 różnych linków, torrentów itd. Nie mam już siły na tą wersję silka, jeśli ktoś wie jak rozwikłać ten problem to proszę o odpowiedź :D

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Admin Cienia
Opublikowano

xTrap wykrywa podejrzane dla niego oprogramowanie które może ingerować w klienta, powyłączaj zbędne pierdołki i sprawdź. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

O to chodzi, że wszystko co możliwe wyłączyłem :/

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Admin Cienia
Opublikowano

Spróbuj odpalić w trybie gościa lub jakiegoś innego użytkownika.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak się logujesz to wybierasz gość administrator itp (nazwy użytkowników)

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

jak się logujesz to wybierasz gość administrator itp (nazwy użytkowników)

Nie jestem pewny ale u mnie pomogła zmiana windowsa w moim niedziałała nawet opcja dxdiag w uruchom . Niestety tak jest jak sie uzywa przeróbek XP . Prubowałem niemal ze wszystkich sposobów znalezionych w google . i miałem ten sam problem co ty !! . Sprawdz czy działa u ciebie dxdiag jak nie to niestety .