Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie)Ilośc ludzi na serwerach

SlashBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym zagrać sobie w tibię, długo nie grałem i dużo się pozmieniało.Mam jedno pytanie, gdzie gra teraz dużo ludzi? (tzn na jakim serwerze.). I jeśli ktoś miałby dobry poradnik dla palladyna to proszę o link :)

Opublikowano

duzo gra na swiatach no-pvp jak kiedys ( lecz o wiele mniej ) ja zapraszam na Refugie gram na niej od 1 godzinki :P jak bedziesz chetny mozemy pograc razem a co do poradnika to poszukam

xxx

/nie dajemy linkow do innych forum

Opublikowano

Duzo :ludzi" jest na non-pvp - 80% boty.

http://www.tibia.com...subtopic=worlds

Nie lepiej grać tam gdzie malo ludzi ?

wg. mnie lepiej grac tam gdzie jest duzo ludzi bo duzo ludzi = duzo itemkow = tanio

a i jak jest duzo ludzi to i latwiej znalesc ludzi do gry a co do botow , to prawda ale jesli jestes kreatywny trapujesz go on pada a loot jest twoj choc to nie to samo co serwer pvp :P

Opublikowano

Co do serwerów to tak non-pvp ale tak jak panowie wyzej mowia 3/4 z nich to boty.

Ale w sumie te serwery sa lepsze ,taniej ,wiecej ludzi,ciekawiej ,serwice questow tez czesto.

Na tych 'zapomnianych " swiatach jest lipa ,malo ludzi,maly resp ,a o jakimkolwiek zgraniu graczy nie mówiac.

Opublikowano

Właśnie jak taniej i wgl to dla mnie gorzej bo łatwiej. A tak jak są rzadkie iteamy i wyllotujemy to możemy ładnie zarobić :P

Teraz juz prawie nie ma czegos takiego jak rzadki item

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...