Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News/Petycja] Petycja DragonBall w telewizji !

DERODO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was każdy albo większość z was oglądała Dragon Balla i bardzo chcieli byście go oglądać , więc

podpiszcie się pod petycją żeby serie leciały w telewizji serie takie jak

"Dragon Ball Z , Dragon Ball GT , Dragon Ball Kai , Dragon Ball "

Każdy z nas pamięta te czasy kiedy podnosiliśmy ręce przed telewizorem i pomagaliśmy Goku , albo jak uczyliśmy się Kamehameha , próbowaliśmy się zmienić w Super Saiyana.

Zapewne nikt nie pomyślał jakie Dragon Ball by mógł przynieść dochody ponieważ te anime ma wielu fanów , w Polsce jak i za granicą , więc bardzo was proszę podpiszcie się pod tą petycją !

dragonballlogoc.png

dbzs.png

1114394521.jpg

dbkailogo.jpg

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Animie leci. Teraz z Dragon ball GT przeszło na Dragon ball Z co dwa dni oglodam od poniedziałku do piątku. Leci na AXN SPIN HD(leci tam też bleach,d-gray man,naruto itp.)

I to tak DB leci rano od 10 ileś i o 15:20-16:20 normalnie. Akurat dzisiaj drugi odcinek to jak vegete zabija frezzer :D. (140 na cyfrowym polsacie.) W niedziele i sobote też leci ale tylko o 10 :/. Ale się podpisze dla tych co niemają kablówki.

Kto niewierzy oto dowód (dzisiejszy plan na axn spin hd)

gXVgT.png

dCpKh.png

yiWCsl1.png
Opublikowano

Możesz powiedzieć czy AXN Spin jest też na normalnej multimedii bez modemu ?? Chodzi mi o ten modem gdzie można wykupywać filmy jak tak to z chęcią obejrzę albo do kupie ten kanał.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

@up3

Chyba czytałem że na cyfra+ normalnie jest. Zobacz czy masz bo AXN SPIN HD. Bo AXN jest 4 kanały AXN AXN SCI-F AXN COSTAM i AXN SPIN HD. Wiec popaczaj.

@edit

Zresztą to niewiem. NIe ja montowałem kablówke ale popatrz na google pewnie się dowiesz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Mam rozumieć średnia wiekowa tego działu i tych tematów to 7-13

Nie, po prostu lubimy te anime a to że komuś się nie podoba to to inna już sprawa.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

mam 18 lat i wychowalem sie na DB zajebiste jest to anime -.-

a jak tobie cos nie pasuje to sie nie udzielaj prosze o.O

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dlaczego 7-13 lat mam 15 lat i co z tego ?? Jak byłem mały oglądałem anime z bratem który jest ode mnie o 11 lat starszy i drugim który jest o 8 . Ten co jest o 8 lat starszy gra nawet w DBO więc co ma wiek do czegoś co lubimy wytłumacz mi ??

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Polecam podpisywać się pod tą petycją gdyż jest już potwierdzenie z tv4. Wystarczy że uzbieramy 20tyś. podpisów a cała seria Dragon Ball powróci na ekrany telewizorów.

54.png
Opublikowano

Podpisze się oczywiście, goku to nadal mój wzór ; ).

Dla niepoinformowanych Dragon Ball GT(i od niedawna KAI) jak i inne serie anime(Naruto, Soul Eater),leci na axn Spin HD(Dragon Ball po 10 rano i kolo 17) na cyfrowym polsacie jest to kanał blisko 139 ; ).

Opublikowano

jak sie kazdy za cala swoja rodzine podpisuje to co Ty chcesz :P

Wiesz... Ja oddałem 6x podpisów za siebie ale dobra ;-)

Mam nadzieje że znowu się pojawi DB w TV ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...