Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na stronę ca eu

Klikam CAE DOWNLOANDER i automatycznie pobiera mi się plik "CAE_Downloander.exe"

Klikam na ten plik i przez chwilke pokazuje mi sie pobieranie 0 bytes/0 bytes po chwili pokazuje sie informacja "Failed to Connect Server. Try again please" i juz tak od tygodnia.

Help

dodam że jestem świeżo po wgraniu win 7.

pobrałem clienta ca ze strony , gameorge czy jakoś tak tam w dziale download i klikam czekam czekam i wyskakuje bład .

error code

can not connect to the server. please try again or visit

= -2,10060

myślę że to przez to że niedawno wgrałem nowy system , zaaktualizowałem wszystko , itp w menedżerze urządzeń nic nie pisze że coś brakuje , możliwe że jakiegoś sterownika sieciowego nie mam itp , na viscie mi nie działało na win 7 też nie działa , wcześniej działało tylko teraz po wgraniu nowego win 7.

plik Hosts znajdziemy go po znalezieniu i kliknięciu w menu start uruchom i wpsianie %systemroot% \system32\drivers\etc . Dałby mi ktoś linka do swojego? Jest to odpowiedzialne jak się nie mylę za gry przez internet. (uproszczone tłumaczenie by me

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Każdy ma osobny plik Hosts, jeśli masz modem zresetuj go do ustawień fabrycznych (taka mała dziurka w modemie) i powinno być Ok.

Opublikowano
Każdy ma osobny plik Hosts, jeśli masz modem zresetuj go do ustawień fabrycznych (taka mała dziurka w modemie) i powinno być Ok.

No mam tam małą dziurkę , jestem kompletnie nie obeznany z modemami , ani tego kliknąć , ani nic co mam zrobić z tą dziurką ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano
Wepchnij tam spinacz i poczekaj chwilę, aż się zresetuje.

Włożyłem tam igłę , niby straciłem tam sygnał , i nie jestem pewny czy zrestartowało , i nadal to samo , możliwe że źle coś zrobiłem .

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...