Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Ala Kwadratowa Masakra III [WL] !

pierdek062d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Dziś opisze wam serwer [sześcienna Zgraja], który własnie powstał!!

Jest to serwer wzorowany na słynnej serii prowadzonej przez

"Sławnych" Youtobe-rów.

Potrzebujemy jeszcze 5 ochotników do wspólnej gry.

Juz prawie wszystko gotowe.

Tak, wiec piszcie podania

;)

(Wzór podania niżej)

Wszelkie podania zostaną rozpatrzone jutro 10.01.13r o godz. 14-15.

Pięciu właścicieli podań, które przykują moja uwagę, będą mogli

bawić się razem z nami,zaraz po tym będzie losowanie grup!!

Wzór podania:

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).

2.) Nick z gry.

3.) Skype* (wymagany).

4.) Czy będę współpracował?

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?)

Zaprasza i Pozdrawia !!

Właściciel: Pierdek

;)

Opublikowano

1.) Wiek 14

2.) PODAM NA SKYPE

3.) Skype* carudem

4.) TAK

5.) Bo jestem fajny. Umiem grać w Minecraft. Szukam kolegów do wspólnej gry. Jestem odważny. Lubie Minecraft. Jestem fanem rapu. Jestem miły. Jestem przyjazny.

xxxxxxx

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty):17

2.) Nick z gry:XeLin

3.) Skype* (wymagany).damian.kos8 (Mam również Teamspeak3, gadu gadu oraz Pocztę)

4.) Czy będę współpracował?:Tak chętnie będę współprocował ze wszystkimi.

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?):Witam wszystkich nazywam się Damian i obecnie zamieszkuję w miejscowości o nazwie Miastko województwo Pomorskie.

Uczę się również w szkole zawodowej kierunek Kucharz ten zawód mnie interesuje i nie zamierzam się tak łatwo poddawać.

Chciałbym dołączyć do gry i pomagać na wiele sposobów.

Myślę że będę odpowiednim graczem.

Zainteresowania:Sport, Muzyka, Gry-KomputerowePC, Dziewczyny, Książki, i lubię Nowe i Zachęcające wyzwania.

Jestem opanowanym i cierpliwym człowiekiem lecz jak każdego poniosą mnie emocje ;D.

Lubię żartować śmiać się i nie jestem zbytnio jak to mówią obrażalski

nie jestem taki że nie znam się na żartach po prostu lubię pożartować też ;).

Nie ma ze mną jakich kolwiek problemów słucham uważnie i robie to co do mnie należy i jeśli ktoś mi zleci jakieś zadanie lub cos w tym stylu to Pomogę.

Również nie mam żadnych probłemów ze współpracą i poznawaniem nowej znajomości.

Chciałbym również by moje podanie było rozpatrywane spokojnie miło i pozytywnie.

Pozdrawiam XeLin

Opublikowano

+

Wzór podania:

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).14

2.) Nick z gry.MinecraftHubix

3.) Skype* (wymagany).TheWujekBoss

4.) Czy będę współpracował?Tylko ze swoja drużyną ;c

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Nie a niby dla czego?Wręcz uwielbiam ;)Jestem miły i ogarnięty.Moja ortografia jest powyżej przeciętnej :D Mysle ze na serwerze panuje mila atmosfera to dlaczego by nie spróbować?Napisałem krócej bo niema już co pisać coś tam jeszcze macie pod profilem ;)A danych osobowych nie będę udostępniał.

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty heh dobra macie starego byka :D 20 lat

2.) Nick z gry bizkit92

3.) Skype darekbizkit ( Darek Jabłoński)

4.) Czy będę współpracował No pewnie

5.) Dlaczego ja? A dlaczego nie Lubie grac w minecrafta jak mam czas czyli codziennie a tak poza tym nazywam się Darek mieszkam w Toruniu mam 20 lat obecnie pracuje zawsze grałem sam w mc a teraz jest okazja to poznania nowych ziomków z którymi można pograć i pogadać na skype lub na czymś innym pozdrawiam

logoxbt.png
Opublikowano

1.) Wiek: 14

2.) Nick w grze:GazowanyCrafter

3.) Skype:Nie,stanowczo lepszy ts.

4.) Czy będę współpracował?:No chyba ...

5.) Napewno się nie wstydze zawierać znajomości.Jestem ogarnięty.W mc gram od 1.5 roku.Lubie budować i współpracować z innymi.

mca.png
Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). : 14

2.) Nick z gry. : WcisekPL

3.) Skype* (wymagany). : kuba.wcisek

4.) Czy będę współpracował? Jasne, że tak

:D

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?)

Nazywam się Jakub, ksywa Wcisek.

Znam Minecraft na wylot.

Mam 14 lat jestem ogarnięty.

Posiadam konto premium w Minecraft.

Umiem pisać po Polsku.

Chętnie zawieram nowe znajomości.

Potrafię budować.

Potrafię współpracować.

Lubię rywalizację.

KOCHAM MINECRAFTA

Pozdrawiam

WcisekPL
Opublikowano

1.) Wiek: 13 lat

2.) Nick z gry: Moorth

3.) Skype: Nazwa skype: kacpegkm

4.) Czy będę współpracował? Oczywiście, że będę

5.) Dlaczego ja?

Dlaczego akurat ja? Bo lubię współpracę między ludźmi. Potrafię i lubię również ładnie budować, więc moje budowle nie zaszpecą serwera. W Minecraft'a gram od wersji Alpha, więc znam się na nim dość dobrze. Oczywiście, że chętnie zawieram nowe znajomości. Dla graczy jestem miły i ogarnięty, oraz chętnie pomagam, w razie ewentualnych problemów. Jestem opanowanym i kulturalnym człowiekiem, więc nie można po mnie zauważyć napadów nieokreślonej "agresji", która mogła by popsuć dobre imię serwera.

Pozdrawiam, Moorth.

Opublikowano

1.) 14(Rocznikowo 15)

2.) KerzaduPL

3.) Tak mam nazwa: Hitsu55 (Jesli nie dziala to zglos sie na pw dam inna)

4.) Jasne , Uwielbiam wspólpracowac z innymi tworząc ciekawe budowle oraz miła atmosfere

5.) Hmm jest wiele dobrych osób na to miejsce skoro mam odpowiedziec czemu ja to tak:

Jestem Michał mam 14 lat jak widac gram dosyc dlugo w minecrafta lecz mialem pewna przerwe

Mam nadzieje ze gra na waszym serwerze sprawi mi duzo zabawy. Mam takze kanal na yt 6 widzow

400 wyswietlen. Wiem ze to malo ale nie wrzucam nic na niego od 2 lub 3 mies bo nie mialem czasu

Ale planuje powrocic i krecic z tego serwera. No i bym zapomniał ze Jestem ogarniętym człowiekiem

Dopóki nikt mnie porządnie nie zdenerwuje :)

Zbieram minusy

Opublikowano

xxx

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

1.) Wiek 18

2.) Nick z gry. klafoo

3.) Skype* (wymagany). tak / NoisGaming

4.) Czy będę współpracował? Tak

Chciałbym zagrać pierwszy raz na kwadratowej masakrze , jestem ogarniery , nie uzywam czitow wpspolmagaczy itp.

Opublikowano

1.) Wiek :16

2.) Nick z gry.Xsenon1996

3.) Skype* (wymagany).Xsenon1996

4.) Czy będę współpracował?:Tak

5.) Dlaczego ja? Jestem kretywny nie chetuje nie oszukuje probuje sie nie klocic ,nie bic itp.lubię tą gre czekam na server na ktorym bede mogl pograc NORMALNIE czyli bez cheterow na kazdym kroku i chowania rzeczy w zakamarkach mapy .Nie uzywam modow (tylko rein map i auto join ).Lubie byc gildiach itp itd.

mysle ze tyle wystarczy i nie chce mi sie pisać dalej ;x

Opublikowano

Wzór podania:

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 16

2.) Nick z gry. Dzikimacior

3.) Skype* (wymagany). dzikimacior

4.) Czy będę współpracował? Tak

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Nazywam sie Patryk, mieszkam w Rzeszowie. Interesuje sie pilka nozna, siatkowka i koszykowka. Jestem mily, kulturalny i sympatyczny. W minecrafta gram od ponad roku. Nie griefuje i ladnie buduje. Nie wstydze sie nawiazywac nowych znajomosci. Staram sie nie klocic, i szanuje innych.

Opublikowano

Siema co jest grane zostałem wybrany wczoraj i nadal żadnego info o ip serwa ani nic? Albo to fejk albo sobie jaja robicie proszę o pilny kontakt na pw

logoxbt.png
Opublikowano

1.) Wiek 13

2.) ForeverLife17

'3.) lezniak2.

4.) Oczywiście ze tak

5.) Dlaczego ja?

1.Lubie poznawać nowe osoby

2. Bardzo chcę współpracować z innymi graczami

3.Jestem osobą ogarniętą

4.Strasznie lubię takie serwery.

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). : 13 lat

2.) Nick z gry. : Alaivers12

3.) Skype* (wymagany). : albik990

4.) Czy będę współpracował? : Oczywiście

1.Lubie zawierać nowe znajomości.

2.Współpracuje z innymi graczami

3 Podobają mi się serwery właśnie tego typu

4.Gram w minecrafta od wersji 1.6

5.Mam non premium więc bardzo by mi zależało

6.Nie grifuje i staram się zawsze być pomocny

Opublikowano

1.) 15 lat.

2.) yoda158

3.) debil_79 xF

4.) Oczywiście. Nie podlega to dyskusji. :)

5.) Jestem miły, wyrozumiały i cierpliwym graczem. Znam minecraft'a bardzo dobrze, ponieważ gram w niego od wersji Beta 1.4. Wydaje się że to mało czasu a tak naprawdę to 2 lata :)

Szukam serwera typu KM ponieważ lubię serwery na których panuje "rodzinna" atmosfera . :)

Ogarniam wszystkie pluginy więc nie będzie ze mną problemów typu. Bycie trollem to zło. Wiem to, dlatego też czuje niechęć do trolli. Jestem ponad to "fanem" dwóch zasad :

"Oko za oko, ząb za ząb" i "Fair Play"

Każdy gracz który jest nieuczciwy według mnie zasługuje na kare.

Myślę że wyjaśniłem i zachęciłem wystarczająco. :)

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).:13

2.) Nick z gry.MinecraftHero

3.) Skype* (wymagany).Skype : DDKOXU

4.) Czy będę współpracował?:Oczywiście że tak.

5.) Dlaczego ja:Jestem miły.Bardzo ogarnięty.Lubie takie serwery.Interesuje się grami PC takie jak MC.

Mam nadzie że dostane się na serwer .Bende nawionzywał nowe znajmomści na serweze

:)

Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 12 I jestem Ogarnięty.

2.) Nick z gry. LFFY

3.) Skype* (wymagany). Mam i sprawny Mikrofon.

4.) Czy będę współpracował? Oczywiśćie .

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Interesuje się piłką nożną . Lubie se pograć od czasu do czasu w Mc ;> . O kolegów to dlaczego nie Zawsze można kogoś poznać. Chętnie bym se tu pograł ;P A i tak se bede nagrywać jak można.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty).

tak mam rowne 12 lat xD

2.) Nick z gry.

Gundar

3.) Skype* (wymagany).

mikostyra wrazie problemow pisac na pw

4.) Czy będę współpracował?

tak

nie niw wstydze sie chce poniewaz lubie kwadratowa maskare i jestem ogarem mam ladnego skina xD lubie wspolpracowac na wlasnie takich typu serwerach i ostatnie co moge powiedziec lubie kluski

Opublikowano

.) Wiek (powyżej 12 jak mniej to musi być ogarnięty). 14

2.) Nick z gry. Zelacks

3.) Skype* (wymaga ny). BananowyKubus

4.) Czy będę współpracował? Oczywiście ;]

5.) Dlaczego ja? (min. 6/8 zdań. proszę tu również napisać czy nie wstydzisz się nawiązywać nowych znajomości?) Chciałbym abyście mnie wybrali ponieważ jestem miłym i ogarniętym graczem. Lubię grać zespołowo i jestem otwarty na nowe znajomości :)

Jestem pracowity , chętnie będę pomagał. Potrafie co nieco budować i lube grać na serwerze tego typu :>

Opublikowano

1.) Wiek 14

2.) PODAM NA SKYPE

3.) Skype* carudem

4.) TAK

5.) Bo jestem fajny. Umiem grać w Minecraft. Szukam kolegów do wspólnej gry. Jestem odważny. Lubie Minecraft. Jestem fanem rapu. Jestem miły. Jestem przyjazny.

Jestem odwazny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...