Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] McLaren F1 vs Koenigsegg Agera vs Lamborghini Aventador.

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się jaki samochód kupić ? Chcę tym razem czegoś naprawdę mocnego :)

Myślałem nad Aventadorem, ale pojawił się Agera no i jest jeszcze F1.. który z tych sacmochodów jest najlepszy ? (a może znajdzie się coś jeszcze lepszego ?)

Pozdrawiam

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Najlepszy w grze jest podobno Mclaren F1 , ale ja na Twoim miejscu wybrałbym Aventadora . Gdyż jest nie wiele gorszy od Mclarena , a dużo tańszy . Agera jest dobra , ale na zakrętach wpada w poślizgi i nie koniecznie każdemu przypadnie do gustu (zamiast agery wolałbym kupić CCXR) .

Opublikowano

"Najlepszy" trudno powiedzieć. Powiedz jakie masz kryteria oceniania, czyli do czego samochód ma być.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Wyścigi, sprinty.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

W takim razie bierz Aventadora.

Według mnie prowadzi się najlepiej z tej trójki i ma najlepsze osiągi.

Po zatym jest o wiele tańszy od McLarena F1, a wszystkie te wozy są porównywalne.

Opublikowano

Agery szczerze mówiąc nie brałbym na poważnie w tym porównaniu, pozostaje po prostu w tyle pod każdym względem.

Aventador jest jednym z dwóch samochodów, który NA CZYSTO jest w klasie S, drugim jest Carrer'a GT, która jest po prostu słaba i jej statystyki wcale nie przekładają się na rzeczywistość. Inna bajka to Ave', moim zdaniem jest najlepszy i to pod każdym względem, a do tego pięknie się prezentuje.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A koenigsegg CCX ? (Ten Elite)

Opublikowano

Ja bym wolał CCXR zajebiste prowadzenie do tego Prędkość maksymalna co prawda nie jezdziałem Lambo ale wybieram CCXR.

Opublikowano

Ccz elite to złom ciężki do ogaru. Szczerze też polecam adventadora jeśli mają być sprinty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oprócz Sprintów oczywiście też będę jeździł bardzo dużo torów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...