Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Asus Google Nexus 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak za półroku może kupie ten tablet, bo jest najlepszy w tej cenie. Polecćie mi go jakoś lub zróbcie anty-reklame, bo chcę coś o nim wiedzieć.

Ile wgl. ten tablet może kosztować za półroku, czy cena choć troche się zmieni?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

cena zmieni się może o 100 - 200 zł taniej mam go jakieś 2 miesiące i na razie jedyne co mi przeszkadza to brak slotu na karte sd i może bateria troche słabo trzyma max 6 h gry ale jak słabo sie użytkuje tak 2h dziennie to starcza nawet na 3-4 dni

Opublikowano

Brak karty sim mi nie przeszkadza, bo obecnie w samsungu galaxy ace mam 4gb wbudowanej (tak naprawde 1,2 gb) i mi to starcza, a mam 1.5 strony zainstalowanych aplikacji/gier. Naprawde myslisz, że aż o 200 zł?

Po za tym gdybym kupował nexusa to 16 gb, ile z tego jest przeznaczone na aplikacje?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Możliwe ze nawet o 200 po premierze w Polsce kosztował 999zł a teraz już 899 zł dla użytkownika masz 13,4gb tylko że te lepsze gry zajmują już po 1-2gb

Opublikowano

Skoro zajmują te lepsze po 1gb, to gdybym miał takich z 3 + 4,5 mniej ważących to zostało by mi troche, a wiadomo jak w coś nie gram, lub cos przeszedłem to odinstaluje. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na tablecie jest więcej gier niż dostępnych jest na smartfonie?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

chyba tak bo działa na nim 99% gier i aplikacji z marketu a na mojej xperi s jest dużo tytułów które nie działaja pewnie zależy od smartfona jeszcze masz gry na tegre i te tak zwane edycje thd

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...