Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vps - test

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam właśnie kupić vps na testy . Jakie strony polecacie z tymi serwerami . Najlepiej jakby wypowiedział/a się osoba które juz dany vps na stronce kupiła . Dlaczego takie pytanie nie kupowałem nigdy takich rzeczy czyli serverow. Jeśli kupie jakiś to na jakiej zasadzie to działa płace np za 1 miesiąc a potem jak np che zrezygnować to jak to zgłosić . Nie kapuje tego ^^

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Polecam Tobie exone.pl ;)... Mam tam kilka vps'ów i jak na razie ta hostownia mnie nie zawiodła. Jak zamówisz serwer na 1 m-c to płacisz za miesiąc, potem po upływie daty dzierżawy serwera masz 14 dni na zapłacenie za kolejny miesiąc. Jeśli nie zapłacisz przez te 14 dni serwer zostaje automatycznie usuwany ;)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Aha to fajna rzecz tam mozna chyba placic przelewek i sms z tego co wiem . A umowe przesyłaja na emiala ? czy jak to jest z tą umową tam

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

zależy do jakiej ceny chcesz kupować tego vps'a :) ja kupywałem na exone.pl za 19zł na miesiąc, jest opcja płacenia sms'em, ale to wychodzi drożej; serwer jaki oferują za 19zł to 1ghz procek, 512mb ram 50gb dysk, łacze 100Mb/s; z 10 osob to powinno lekko uciągnać może nawet i więcej; w sam raz do testów jak dla własnych potrzeb

Opublikowano

Serwer VPS (najtańszy) za 19zł w zupełności wystarczy do testowania, sam korzystam i jak za tą cenę to chwale sobie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

up a o co chodzi

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

FreeBSD możesz wybrać sb przy kupnie serwer ;]... A jeśli potem chcesz inną wersję BSD lub inne oprogramowanie przeinstalowujesz w panelu użytkownika za free ;]

45450230365060091770.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...