Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] KW-2

kondikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie dotyczy czołgu jakim jest KW-2, czy opłaci mi się "wybadać" go za wolne dośw. razem z tym jego trollem?

Jakie ma średnie obrażenia ten troll? Oczywiście nie chodzi mi o te śr ze statystyk tylko te co wam udało się ugrać, bo tak mnie kusi żeby go kupić tylko dla tego trolla, żeby trollować innych :D. Jakie macie z nim doświadczenia?

Dziękuje za odpowiedzi :D.

Opublikowano

@2UP: nie trzeba złotymi pestkami walić, żeby sporta na hita wziąść. Wystarczą burzące - PODKREŚLAM B_U_R_Z_Ą_C_E bo jak bedziesz strzelał z PP to może być tak że trafisz, a nie przebijesz (działo ma słabą penetracje) i wtedy albo sie schowasz tak że nikt cie nie dosięgnie, albo wyjdź od razu do garażu żeby sie nie stresować ;) Mój kolega pięknie zdjął sporta (KW - 1S) na hita z burzącego, bo ładnie trafił w przedział amunicyjny. Później ja strzelając od przodu do sporta na hita go wziąłem.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@2UP: nie trzeba złotymi pestkami walić, żeby sporta na hita wziąść. Wystarczą burzące - PODKREŚLAM B_U_R_Z_Ą_C_E bo jak bedziesz strzelał z PP to może być tak że trafisz, a nie przebijesz (działo ma słabą penetracje) i wtedy albo sie schowasz tak że nikt cie nie dosięgnie, albo wyjdź od razu do garażu żeby sie nie stresować ;) Mój kolega pięknie zdjął sporta (KW - 1S) na hita z burzącego, bo ładnie trafił w przedział amunicyjny. Później ja strzelając od przodu do sporta na hita go wziąłem.

Może i tak ale z golda masz większą pene więc i większa szansa że utrącisz. Zwykłym, jak to ująłeś, musisz po weakspotach walić ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz czołg do czystej zabawy to nie ma na co czekać i go odblokuj.

Osobiście wolał bym wydać free expa na lepsze czołgi.

Opublikowano · Ukryte przez Flap, 11 Stycznia 2013 - Reklama
Ukryte przez Flap, 11 Stycznia 2013 - Reklama

FMc.png

Zaprasza na najlepsze forum o grach MMO/RPG !

- Nowe Forum

a) Możliwość wybicia się !

- ogarnięta administracja !

- Wolne miejsca na Moderatorów !

- Możliwość uzyskania nowych nagród ! Przy pomocy w rozwoju forum !

- Każdy znajdzie dział na siebie !

Więc jeżeli chcesz się wybijć ! Wejdz szybko na MGBoard ! Najlepsze forum MMO/RPG !

www.mgboard.pl

FMc.png

fL.png

Opublikowano

I od razu ci powiem, naucz się snajpić trollem =D Potem to jest zabawa jak wróg obrywa masakryczne obrażenia, a nie wie co go trafiło =D I snajpiąc nie narażasz się na to, że przy przeładowywaniu ktoś cię ubije.

Opublikowano

Pamiętam czasy jak to było stare KW :D masakrowało wszystko :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

I od razu ci powiem, naucz się snajpić trollem =D Potem to jest zabawa jak wróg obrywa masakryczne obrażenia, a nie wie co go trafiło =D I snajpiąc nie narażasz się na to, że przy przeładowywaniu ktoś cię ubije.

Snajpienie trollem jest chore on NIGDY nie trafia i przeładowuje z załoą na 100 z 25 sek więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...