Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] gietka

Sit@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mozecie mi napisac etchnigi strzelani z gietki bo ja strzelam tak trzy pociski i ptrzy pociski czyli strzelam po 3

Opublikowano

nie poprostu ja wale caly czas banie :D a che jakoś bez tych ban

Hacki zaczęły działać?Przestaw aimbota na body,pewnie masz na head ustawione.

A tak serio to jak strzelasz banie,to dobrze,bo to znaczy,że już łapiesz skilla :)

boyka.jpg

Opublikowano

z furtki kolego to only head , a do do techniki strzelania broń musisz wyczuć inaczej lipa z bliska max 4 strzały z daleka szybko ale pojedynczo musisz bić w ppm chyba że masz na myśleć dwu kilka to wierzysz niżej głowy i drugi pocisk trafia prosto w czoło tak że mózg rozjebany na ścianie leży

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Gieta to mój najlepszy przyjaciel więc tak z daleka klikasz C i pojedynczymi łagodnymi strzałami ubijasz przeciwnika a z bliska napierd*olosz w przeciwnika maniakalnie klikając lewy przycisk myszy tyle, że nie skaczesz tylko chodzisz prawo lewo kucając :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Hacki zaczęły działać?Przestaw aimbota na body,pewnie masz na head ustawione.

A tak serio to jak strzelasz banie,to dobrze,bo to znaczy,że już łapiesz skilla :)

na aimbocie to może ty grasz,po co wyjeżdżasz z takimi głupotkami

Pba.

SPAM +5%

Opublikowano

Dokładnie tak, sam musisz wyczuć tą broń, palce same wyrobią sobie tempo kilkania myszki z czasem ;] Ehh.. gietka tyle wspomnień, świetna broń. Rada ode mnie na cq (close quarters) full spray ;d Ladne acc często wchodzą, dmg tej broni wymiata.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podpinam się do tematu ale Wypowiedzcie się na temat P90TR kurde ta broń jest jakaś dziwna raz mi się dobrze gra a raz wgl zero skilla nią.

Niech ktoś się wypowie jak on tą bronią gra :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Podpinam się do tematu ale Wypowiedzcie się na temat P90TR kurde ta broń jest jakaś dziwna raz mi się dobrze gra a raz wgl zero skilla nią.

Niech ktoś się wypowie jak on tą bronią gra :)

Broń na małe mapy, nawalasz full auto, jak gram nią np. na Death Room'ie najczęściej zaczynam strzelać trochę wcześniej niż schodzę z góry, taki jakby prefire.

Opublikowano

No właśnie ja tylko gram Death Rom ( ulubiona mapka ) dziwne trochę jest bo zaczynam wcześniej walić w typka niż on we mnie i ja padam a on nie ...

nie wiem z czego to się bierze

GirL_B4SS.png
Opublikowano

No raczej celownik jest na nim na kierowany. a z hs nigdy nei moge ustawić na głowe zawsze jak biegam to mam na środek ciałą ustawione. Hs sporadzycznie wpada

GirL_B4SS.png
Bywalec
Opublikowano

Trzeba się przyzwyczaić że celujesz w okolicę głowy.

Ja się tak przyzwyczaiłem i dość często mi HS wpada.

Nawet jak z SG biegam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

człowieku to ile trzeba czasu żeby się przyzwyczaić ? :D

gram już około 3 lat i jakoś jeszcze się nie przyzwyczaiłem ^^

GirL_B4SS.png
Bywalec
Opublikowano

Nie wiem.

Ja gram 2.

Ale nauczyłem się tego grając mix pola i inne SnD

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...