Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna kpina Polsatu...

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiam na Saletę, 5 minut Gołoty minęło wraz z walką z Adamkiem.

Co do tego PEJ PER FIU to gówienko. :3 I tak praktycznie każdy obejrzy w internecie , a w tej technologi połowa tego co w internecie.

Zyski jakieś tam są ale żeby DZIECIAKĄ ZABIERAC TELEWIZJE? CO SA GUPI SZIT!

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Jakaś gala w PPV? No problemo, następnego dnia (albo tego samego wybrane walki) są już na jutub ;D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Polsat to jeszcze nic. To co odwaliło TVP i mecz Borussi zamiast Real-MU to dopiero kpina. Moim zdaniem Gołota nie powinien walczyć. Osiągnął już wiele i teraz tylko traci. Mimo wszystko stawiam na niego.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Oj tam. Z korporacja ciezko wygrac, ale moge sie załozyc ze Polsat znow straci i moze pomysla...

P.S Co do tej gali.. To ja bardziej czekam na prawdziwa walke Szpili i Zimnocha. Nigdy nie widziałem Szpili tak zdenerwowanego na przeciwnika.

Opublikowano

Oj tam. Z korporacja ciezko wygrac, ale moge sie załozyc ze Polsat znow straci i moze pomysla...

P.S Co do tej gali.. To ja bardziej czekam na prawdziwa walke Szpili i Zimnocha. Nigdy nie widziałem Szpili tak zdenerwowanego na przeciwnika.

Wiesz, że to była tylko udawana sprzeczka, taka na niby? :)

Polsat to jeszcze nic. To co odwaliło TVP i mecz Borussi zamiast Real-MU to dopiero kpina. Moim zdaniem Gołota nie powinien walczyć. Osiągnął już wiele i teraz tylko traci. Mimo wszystko stawiam na niego.

Tam grają 3 gwiazdeczki z naszej kadry, więc to było do przewidzenia. A szkoda ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Domyslam sie =D

Nie lubie tej promocji Szpilki. Robia z niego wielkiego boksera. Niech w koncu dostanie porzadnego przeciwnika-bardzo chciałbym zobaczyc jak wtedy walka by przebiegała, bo po walkach z 40latkami duzo nie mozna wywnioskowac

Opublikowano

W internecie na pewno będzie można znaleźć transmisje na żywo, za którą nie zapłacimy nic lub dosłownie grosze. PPV to jeden wielki chłam próbują coś ludziom narzucić, ale większość ma swój rozum i po prostu skorzysta z innego źródła, a Polsat wiele na tym nie zarobi.

Co do walki kibicuje Gołocie ciekawy jestem czy jest w stanie jeszcze coś pokazać :]

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

Jestem za Saletą wiadomo za co

Za Serducho do sportu i rodziny ;)

PPV to syf jakich wiele , więcej stracą na samej organizacji gali niż im się zwróci z jakichkolwiek środków

Opublikowano

Shaw, ale do rozumu mu serca brakuje. Spiny na poziomie plebsu z "największym naszym bokserem" Najmanem nie świadczą dobrze o człowieku.

Nie wiadomo czy w ogóle do walki dojdzie, jeśli Szpilke służnie zamkną w więzieniu. Gościu udaje nie wiem kogo walcząc z przysłowiowymi kelnerami. Wach pokazał nam pięknie jak to się przygotowują do walki. Już lepiej dostać pierwszą strzałe i nokaut niż doping. Szpilka to bokser na rok, potem o nim zapomną.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Ludzie ogarnijce PPV to nie gowno tylko daje wam ta możliwość obejzenia meczu walk

za opłatą. Inne telewizję tego nie mają wiec polsat to nie chyba kpina tylko jedna z najlepszych firm od telewizij jak tez od internetu. Która inna stacja emituje ta walkę zadna!

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Ja stawiam na Salete bo jest dobrym czlowiekiem ogólnie , malo kto oddaje nekre drugiej osobie ( on oddal córce).

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Live podany w pierwszym poście.

Ludzie ogarnijce PPV to nie gowno tylko daje wam ta możliwość obejzenia meczu walk

za opłatą. Inne telewizję tego nie mają wiec polsat to nie chyba kpina tylko jedna z najlepszych firm od telewizij jak tez od internetu. Która inna stacja emituje ta walkę zadna!

Może temu, ze ta walka jest organizowana przez polsat?

Zresztą mam płacić za abonament a potem za transmisje ktora jest objęta moim abonamentem? Zapomnij... PPV to moze na zachodzie, ale u nas nie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Właśnie takie pseudo walki zbierają najwięcej widzów. Pudzian vs Najman, Najman vs Saleta. Bądźmy szczerzy. Chyba 3/4 ludzi ogląda KSW tylko dla Pudziana i Mameda, nawet nie wiedząc, że sporo ciekawszych walk jest wcześniej. Przede wszystkim reklama i nakręcanie tych walk jest tego powodem.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Podobno słyszałem, że walka będzie kosztować 40 zł -.- Cały ten PPV to shit, co tu więcej mówić. Stawiam na Saletę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na szczęście jest takie coś jak Internet, gdzie można tą walkę obejrzeć za darmo ... Rozumiem, że Polsat chce zarobić ale też mnie wkur*** to ppv

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Najlepsze jest to, że oni chyba naprawdę myślą, że ludzie będą to kupować... Od czego jest internet? Za darmo mamy to samo co w TV nawet w jakości HD.

Co do walki, to jestem za Saletą ;D Chłopak trochę w życiu przeszedł. Niech wygra;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Najlepsze jest, że Polsat mówi o "rozkładaniu kosztów" - np gala koszytuje 30 zł, więc każdy z 6osobowej rodziny płaci piątaka.

Szajs, nie wypali i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...