Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kw-1s

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam zamiar kupic ten tank i tak brzmi moje pytanie czy warto do niego kupic modułu za wolny exp razem z lufą 122m d25t? i czy da się tym czolgiem zarabiac biorąc pod uwagę pociski kosztujące 1025 kredytow szt ? dam like

Opublikowano

Da się nim zarobić.. to jest dopiero 6 klasa.

Jak chcesz szybciej go wymaksowac to badaj za tego free exp.

Z działkiem 122mm wymiata :P

Pozdrawiam!!

@Edit:

Poprawa błędów.

x

Opublikowano

Kup te działo. Ponieważ jest dobre na penetracje.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

No drogo.. ale też więcej się zarabia.

KW-1S to postrach niższych klas, bo spadają na strzała- a na swoich klasach mocno gryzie ;)

x

Opublikowano

Kw-1s zarabia się całkiem całkiem.

Wolnego expa zostaw sobie na wyższe tiery bo tam się on bardziej przydaje nie ma co tracić na takie głupoty gdzie na moduły trzeba jeszcze mało expa.

Opublikowano

KW-1S z tym działem z pociskami za 1k - bez premki nie ma chuja, żebyś zarobił więcej niż 10k, chyba że miałbyś bardzo dobrą bitwę

shoob.png

Opublikowano

KW-1S z tym działem z pociskami za 1k - bez premki nie ma chuja, żebyś zarobił więcej niż 10k, chyba że miałbyś bardzo dobrą bitwę

Za dobrą bitwę idzie wyciągnąć bardzo dużo.

Zależy od poziomu gry.

Opublikowano

Kw-1S może zarobić nawet na największym działku i to zalęzy od stylu gry, mapy teamu i tego czy strzalasz w ludzi czy w ściany,bo jak wszyscy wiedzą trudniej tak zarobić .

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Jezeli nie stać cię na czołg Premium , to polecam tylko z tym strzelaniem to też wtedy uważaj , lepiej żebyś miał 100% celności bo faktycznie jak na ten Tier to ammo drogie jak holera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...