Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranger

NeverEND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W MMO nie jestem wielkim mistrzem , a zwłaszcza w GW 2 . Gram rangerem , mam 80 lv i jakoś nie potrafie wycisnąć z tej postaci dobrego dpsu. Jak słuchałem moich kolegów to jeden inżynier co hit bije 1k a ja marne 400. Szukam jakichś porad

graphic.png

Opublikowano

Łuk mam exotic. (Drakevenom) A run na razie nie za bardzo się tykam . Muszę najpierw na nie zarobić.

graphic.png

Opublikowano

Zależy jakie łuk ma statystyki (nie pamiętam wszystkich), ale jeżeli nie masz powera w łuku to nie dziw się, że słabiej bijesz.

I runy.. naprawdę wiele dają, ale dobre kosztuję 1g+ za sztukę, ale to nie problem bo złoto leży na ziemi

:D

Opublikowano

Ok dzięki. Na razie mi starczy + lepiej zakończyć tą konwersację bo przyczepią się za spam. Jak będę miec jakies pytania to wyślę ci na pw k ? + runy dla rangera kosztują 3 golda * 6 =18 golda więc nie tak tanio

graphic.png

Opublikowano

Jaki spam? Odpowiadam na Twoje pytania, to Twój temat i nie odbiegamy od niego ale nie ma problemu zapraszam Ciebie na pw

:D

18 golda to 3-5 dni grania po 2-4 godziny bez spiny więc dasz radę, popatrz w dziale mam kilka tematów, które Ci pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...