Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyfrowy polsat

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z cyfrowym polsatem. Na dekoderze był "brak sygnału z anteny itd..". Przywróciłem do ustawień fabrycznych i teraz jak patrzę w ustawieniach to moc sygnału wynosi 0! A mam multiroom i w 2 pokoju odbiera wszystko pięknie. Z czym to może być związane ? Nie może mi wyszukać jakich kolwiek kanałów, cały czas w ustawieniach siedzę.. ; /

6cluij.gif

Opublikowano

Słyszałem że problemy właśnie są przez ten multiroom ja tak miałem w Cyfrze. Niestety tak to jest, kupujesz dekoder a oni ci dają używany. Musisz iść do punktu sprzedaży najlepiej albo zadzwonić tylko wiesz z nimi trzeba ostro bo to chuje są zawsze na ciebie winę zrzucą.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Sam nic nie zrobisz... Możesz jedynie kable po dociskać (taki mi kiedys kazali ^^). Zadzwoń do nich, jedyne rozwiązanie.

skpUo.png

Opublikowano

Sprawdź ciągłość przewodu od konwertera do dekodera i/lub sprawdź czy ktoś Ci nie ukradł złączki na konwerterze (ja tak miałam). Ewentualnie aktualizacja. Pozostaje do rozważenia jeszcze kwestia oddania dekodera do serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...