Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban !?

Varions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tataratata ! no to zaczynamy grę z apb , noo super , działa 3 dni , gram z kolegami .. nie używam cheatów , aż przed chwilą po zajęciach chciałem chwile odpocząc , pograć z 2 misje .. i cóż to ja widze ! : Accout has been blocked [10008] może mi ktoś wytłumaczyć co mam teraz zrobic .. ?

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Antycheat mógł wykryć jakieś hacki lub mody do innych gier i ban.

Napisz do supportu i spytaj za co dostałeś bana lub można jakoś sprawdzić za co ktoś dostał bana, ale tego to już nie pamiętam.

Opublikowano

Pisałem do supportu , nie odpisują od paru dni. Nigdy nie używałem cheatów , bugów , kilka razy napisałem ' niezly jestes ' ale za to raczej bana by nie bylo ..

Mody miałem tylko do TF2 , na inne modele broni .. ale tam one są legalne .. To naprawde dziwne , support ma mnie gdzieś , konto Premium Gold 225 Criminal z Urban packiem poszło siedzieć -,- Nikomu nie dawalem passow

sygnaol.png

Opublikowano

napewno nic nie mialem.. i nie osiedlowy , mieszkamy po 10 km od siebie.. dobra , szkoda tylko urban packa... mozna zamknac.

sygnaol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...