Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostanę bana ?

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kilka dni temu expiłem sobie w v2 używając MobberHacku z moda,tylko i wyłącznie MobberHacku. koleś przechodził i pisał,że mam moda itp i napisał ,że robi filmik i wyśle. z obawy o eq przełożyłem eq na inne konto. kilka dni już nie gram i wchodzę tylko zobaczyć czy nie mam bana. poczekam aby minęło 2 tygodnie i wrócę do gry. Moje pytanie jest takie. Jak ta osoba nakręciła by filmik to będzie widać ,że mam moda ?

Opublikowano

własnie teraz tak myślę, bo minęło juz 5 dni od tego i może chce postraszyć,potem pisał że jak dam eq to nie wyśle filmiku.może straszy. ale expiłem z bufem, więc gdybym tylko stał a moby by dedały to buf by coś napisał.

Opublikowano

Są szanse, ale na 99% ta osoba tylko żartowała z filmikiem, a nawet jeśli nie to zawsze możesz się wykręcać pisząc, że miałeś trochę pelerynek np. ze szkat bossów.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

no właśnie każdemu pisałem,że mam pelerynki, buf sie dziwił skąd tyle mam ja pisałem że dużo bosów zabijałem itp. ale ten co niby zrobił filmik to kiedyś też dostał bana i wystraszyłem się,że on będzie widział jakąś różnicę.

Opublikowano

A miales właczone nieodpychanie z konia, standardowo w modzie jest włączony?

Jesli tak, i Cie nagrał jak bijesz moby i one nie odpychaja to niestety ban :/ (tak np. mozna wykryc jak ktos ma moda) bo po samym mobberhacku nie dostaniesz bana :>

Wątpie aby wysłał film, komu się teraz chce je wysyłać :/

Kiedys chłop mi zagroził ze wysle film (uzywałem DH), kilka dni pozniej na YouTube wpisałem nick postaci + server i pojawił sie film z moja postacia jak mnie nagrał :>

Zobacz moze jesteś na YT :)

Opublikowano

czasami support robi tak ze ktos przesle filmik albo ss do nich a oni zbanuja dopiero za rok takze poczekaj sobie te 2 tygodnie ale i tak nie bedziesz pewny ze ci nie zbanuja ale niechce cie straszyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...