Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z błędem - ''Description: Exception in server tick loop''.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze następuje Crash w momencie gdy jeden z graczy na niego wejdzie. Wygląda to tak że on wchodzi 3 sek. i serwer szlak trafia, ma wyłączone wszelkie mody itp.

W załączeniu podpinam plik z raportu tego crash-u.

Z góry dzięki za Pomoc

btw Sugeruje plik otwierac Notepad++, dużo lepsza czytelność.

crash-2013-01-10_18.10.40-server.txt

Opublikowano

ale problem sie tyczy tylko iwylacznie jednego gracza niezaleznie od tego ile osob na nim gra, serwer nie laguje nic sie nie dzieje ten jeden jedyny gracz wbije i crash

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ponawiam Problem, po pewnym czasie graczy przybywa którzy po wejsciu na serwer crash-uja go

Gracz gra normalnie wychodz z serwera za dwie godziny wchodzi i od tego momentu za kazdym razie kiedy wejdzie jest crash, musze serwer restartowac.

Z poczatku to byl tylko jeden gracz i myslalem ze to moze on cos ma powgrywane, ale po tym co napisalem wyzej, a znalazlo sie juz naprawde parunastu graczy

na których serwer tak reaguje jestem w kropce.

Z góry dzięki za pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Ja mam tak teraz ale tylko jak ten jeden gracz wbije na serw to cały serw crash-uje i koniec ale to tylko z tym jednym graczem za co tak jest

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...