Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6,3k Graves / Fizz

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie posiadam lekko ponad 6.3k i zastanawiam sie jakiego champa kupic, od dawna polowalem na graves'a, lecz ostatnio spodobal mi sie fizz, na midzie sieje postrach, w dodatku ten jego skill (co tak przeskakuje) jest OP, nie mozna w niego trafic skillem, dzieki czemu moze uniknac ulta cait karthusa etc. Proszę o opinie ;) Poza tymi 2 champami biorę pod uwagę jeszcze Dravena, Elise i Zyre.

Z góry dzieki za pomoc

Opublikowano

Graves kontruje sporo pozostałych ad carry , a fizz też dobry jest ma potężny dmg w każdej fazie gry Ale to już zależy od ciebie czy lubisz grać na midzie czy na bocie :))

Opublikowano

Graves ze względu na bosskie early i mid game.

Ma burst, dash z 80% as, armor i m.r na pasywce, kontre na wooden pc czyli W które na starszych kompach z 30fps robi 1.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nadal nie moge się zdecydować, bo ostatnio dużo katek lata na tym midzie, a fizz kontruje katę z tego co mi się wydaje i byłoby łatwo ją zgnębic (niedopuszczac do farmy etc.),

Opublikowano

FIzz jest dobry tylko w early,ale nie raz przegrywalem przez niego bo bral wszystkie fragi a potem gowno mogl zrobic

Kup gravesa,zawsze to jeden z najlepszych adc i zawsze Ci sie bardziej przyda niz fizz

sstwc.jpg

Opublikowano

Gravesa nie polecam...(tzn jak ja nim grałem to mi wgl nie szło.. to takie moje poglądy..)

Fizz... to jest coś... POLECAM

jego ult w TF robi coś...pięknego...

a tak wgl to łatwy do ogarnięcia...

na 1vs1 moze najlepszy nie jest ale ten odskok :)

Odskok : unika czarów przeciwników bądź minionów/turretów zadaje DMG oraz służy jako 'Flesh' (można nim przeskakiwać przez mury/ściany..

EnJoy

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

też się zastanawiam nad Fizzem albo Gravesem ;)

Ale coś Fizz bardziej mnie przekonuję często widzę jak on muci ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...