Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wulgaryzmy Metin2.pl

NieCzesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do typka z 1 lvl'a konta " elos pożycz 500 yang na tobół"

on nic nie odpisywał po czym napisałem :

"frajer"

typek zrobił ss'a

czy za taki wyraz dostanę bana?

Opublikowano

Jak trafisz na GM który ma zły dzień to pewnie ban ale tak na serio to Team sie takimi duperelami nie zajmują pełno tego mają

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bana możesz dostać.

Jesli to bedzię Twoj pierwszy ban za wulagryzmy dostaniesz go na 3dni, jeżeli 2 to na 7dni. Dalej nie pamietam.

Chociaż wątpie zeby dla takiej blachostki robił ss i wysyłal go na support

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz.

Oczywiście, że możesz dostać bana.

Nie, nie żartuje..

Temu co napisałeś "frajer" to pewnie jakiś dzieciak, który grozi banem, na pewno tylko tak napisał a na 100% chuja zrobił i tego nie zgłosił do supportu :)

Opublikowano

To zależy od GM'a serwera , jeden według regulaminu cie zbanuje na 24 za wulgi , drugi da bana na chat na ileś tam godzin , albo typek który niby cie nakabluje sam zapomniał że wyśle . Często jest tak jak w ostatnim przypadku.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Powiem ci , ze w tych czasach to i za slowo " ciota" mozesz dostac. PL spada na psy i lepiej nic nie odpisywac albo zablokowac czat ( juz 3 miesiac <3 )

Chcialbys, zeby ktos do Ciebie napisal "ciota"? Powinnie banowac, zeby nauczyli sie kultury. Nic nie spada na psy, to tylko jebany przesad "ciot", ktore nie potrafia grac.

kochamplastik.png
Opublikowano

Nie dostaniesz bana za taką głupotę/

Było by stratą czasu wysyłanie czegoś takiego do supportu.

5 minut to czas, jaki średnio zajmuje wysłanie ss do supportu.

NieCzesc, owszem, możesz dostać za to bana, tylko na ile to nie wiem.

Skoro żyje się raz, to po co się ograniczać?

Opublikowano

Wątpię, żeby to w ogóle wysłał. Jeżeli tak do bana dostaniesz. Jest to obraza tylko, że w łagodnym stopniu ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana, bo komu by się chciało taki ss wysyłać ? Wiesz ile razy mnie straszyli banem za wyzwiska ? xD Jak ktoś mnie wkurzył to potrafiłem cisnąć się z nim kilka minut i zawsze mi pisali, że dostane bana, nieraz nawet, że perma <3

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Nie zawsze masz pewność, że zrobi.. Ile razy miałem spam na pw, że mam mieć bana :D

Ale można dostać.

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...