Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie Petardy kupić ?

Zack™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam do was pytanie.Jakie najlepiej petardy kupić mam 35-40Zł.Możecie mi doradzić jakie kupić ? mam aktualnie 3x paczki Kredek.Najlepiej jakby miały zajebiste Echo :D takie np do szkoły ;D

Drugie pytanie:Czy warto kupić Petardy Lądowe czy Petardy Górne (Rakiety).Daje lajki

wsrh_by_kwaseczek-d4cxm34.png

Opublikowano

picolinki :D

Jeżeli masz szatnie pod ziemią lub gdzie jest dobre echo puść tam pikoinkę no to taki odgłos będzie jakby ci ktoś granata tam rzucił :D

Opublikowano

picolinki :D

Jeżeli masz szatnie pod ziemią lub gdzie jest dobre echo puść tam pikoinkę no to taki odgłos będzie jakby ci ktoś granata tam rzucił :D

Rozpatrze :D

Podawajcie dalej ;)

wsrh_by_kwaseczek-d4cxm34.png

Opublikowano

Achtung

Za moich czasów w gimazjum poszedł śmietnik z dymem jak koleś achtunga tam wsadził, straż pożarna i tak dalej

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Chcesz zeby bylo tanio i glosno i troche dumy no i syfu ?

http://allegro.pl/granat-hukowy-130-170-db-oryginal-grom-jw-2305-i2906064434.html

Mam i daje copa xD Jak walnie pisk w uszach.

BUM

Opublikowano

Drugie pytanie:Czy warto kupić Petardy Lądowe czy Petardy Górne (Rakiety).Daje lajki

Zdecydowanie lądowe. Rakiety są dobre na imprezy okolicznościowe itp. itd. żeby popatrzeć. Jak chcesz uzyskać wielkie BUM! to postaw na jakieś większe 'korsarze' czy cuś. ;> Wiem, że w Carrefurze były fajne, bo sama kupowałam na sylwestra. Chyba 20 zł za paczkę. Ale huk był i to dobry. ;p No chyba, że preferujesz jedną, ale taką naprawdę porządną? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...