Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Szrapnel Bug

user11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej podzielę się z kimś kto ma szybkiego neta i nieźle mu wychodzi zabawa z fiddlerem na pewien bug ze szrapnelem (nie chodzi o robienie szrapnela ze złomu), wzamian za pomoc, IPC Adriano, na zaś, Twojej pomocy nie potrzebuję ;)

Opublikowano

Hej podzielę się z kimś kto ma szybkiego neta i nieźle mu wychodzi zabawa z fiddlerem na pewien bug ze szrapnelem (nie chodzi o robienie szrapnela ze złomu), wzamian za pomoc, IPC Adriano, na zaś, Twojej pomocy nie potrzebuję ;)

Net nawet szybki fidler ogarniety dawaj pv:) albo gg:P
Opublikowano

proszę o jakiś dowód na osiągnięcia z fiddlerem (screen z robienia armat, pokładów czy wrzucania większej ilości armat) najlepiej na pw, publicznie póki co go nie podam

Opublikowano

proszę o jakiś dowód na osiągnięcia z fiddlerem (screen z robienia armat, pokładów czy wrzucania większej ilości armat) najlepiej na pw, publicznie póki co go nie podam

daj gg to ci udowodnie
Opublikowano

bug szrapnele - udalo mi sie to raz wiec opisuje i oczekuje ze jak komus sie uda to sie pochwali

sposob na powielenie szrapnela udal mi sie podobnie jak z uszalchetnianiem armat

musisz posiadac 1000 + szrapnela i krysztaly za pomoca fiddlera powielamy, ci co sie znaja niech próbuja i pisza efekty :)

jak komus sie uda i uzna ze warto to oczekuje na plusa :)

Opublikowano

bug szrapnele - udalo mi sie to raz wiec opisuje i oczekuje ze jak komus sie uda to sie pochwali

sposob na powielenie szrapnela udal mi sie podobnie jak z uszalchetnianiem armat

musisz posiadac 1000 + szrapnela i krysztaly za pomoca fiddlera powielamy, ci co sie znaja niech próbuja i pisza efekty :)

jak komus sie uda i uzna ze warto to oczekuje na plusa :)

Mógł byś mi zbugować szarpelki ? :) .

Opublikowano

oo jaki geniusz prosił o linka a nie żebyś mu tłumaczył jak skond pobrać !!! @@@

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

oo jaki geniusz prosił o linka a nie żebyś mu tłumaczył jak skond pobrać !!! @@@

jak sie malym nauczyl poslugiwac to google tez ogarnie no chyba z kobieta tez go ktos musi wyreczac

Opublikowano

mi wyszlo na szrapnelu ale jak pisalem tylko raz bo mam jakies problemy z netem

probujcie na wybuchach, kupcie 1k i powielajcie potem znowu 1k i powielajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...