Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy to ta bron co wyglada jak przyczepiona do ręki (chodzi o bron dla gunnera).

Opłaca się ją kupić na daleki dystans?? Ktoś może ma ss jak ona wygląda na postaci? i o co chodzi z jej opisem tz. "Zabujcza szybkostrzelna bron o dwuch trybach działania (...)" Zgóry dzia za pomoc (za odpowiedz daje lajki)

Opublikowano

nie prawda lepszy brutalny bokser (mam te dwa sg)

bo możesz strzelić granatem dzięki czemu wylatuje w powietrze i z 12 obrażeń dodatkowo

a i mam to ramie kupiłem za 1500 fundsów i moge powiedzieć że to najlepsze mg na lr

i może często cie uratować drugi tryb a i jak grałem zwykłym mg na lr to był o wiele gorszy

ale lepszy bokser ale szkoda że drogi :(

a i wygrasz nim z gościem który ma mg na średni

Opublikowano

Chodzi o to że prawym przyciskem strzelasz wolno na daleki dystans a lewym szybko i na bliski. Z tego co wiem bo nie grałem tą bronia

Opublikowano

strzeby na daleki posiadam2 do duali

Testuje różne style dualami aktualnie sie bawie na bliski uber plecodrapa mam do tego zabieralem piracki pistolet

dualami fajnie mi sie gra tyle ze przy szybkim przeskakiwaniu buguje mi sie dźwięk myślę spróbować maszynówkami co mi polecicie do tego co posiadam? (mam bazuke)

posiadam dość mały lvl ;P

Opublikowano

Zestaw, który masz na niskim poziomie ci wystarczy. Większość ludzi gra standardowo czyli SR MG + LR MG, ewentualnie LR SG. Nie chcę pisać konkretów gdyż najzwyczajniej nie ogarniam polskiej wersji językowej. Te nazwy są chore...

Opublikowano

ja grałem i wilk garnkiem i ramieniem/burzycielem

lepiej kupić ramię na przecenie ja np. kupiłem za 1600 funds

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...