Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bulid recon

kubbbaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wam , mógłby ktoś podrzucić mi pełnego bulida dla snajpera? Bardzo wiele czytałem i jest ich dużo ale nie odświeżone.

Więc proszę żeby ktoś podrzucił bulid , oraz co lepsze M95 czy GOL .

PS. Bulid proszę o dokładny np.: najpierw 2 punkty w to później w to 3 itp.

Nagradzam +

Opublikowano

A to zależy jak chcesz grać... Kampersko, defensywnie czy ofensywnie... Nie ma tak że my Ci powiemy jak masz grać. Sam sobie musisz dopasować skille do Twojego stylu gry. Bez sensu temat...

Opublikowano

Podam ci mój niezawodny :

Drugie drzewko na maxa. Nie baw się w żadne claymory bo to gówno to samo z mortarem teraz... Szkoda mi tego :D

Jedna i druga broń zajebista jednak GOL lepszy od m95 moim zdaniem bo :

Szybkostrzelność

Dokładność

całkiem przyzwoity zasięg

OndteAw.png
Opublikowano

ym..... go nie zawsze na heda trafi co jest największym - tej broni..... osobiście poecam ci zestaw Jtiger :)

w 1 drzewku daj czujke na maxa i caymory jak chcesz :) w 2 drzewku do radaru :)

YAY

Opublikowano

Nwm czemu hejtujesz claymory, czy moździerz.

Ja sam nie raz musiałem bronić bazy to akurat z mortara rozwalasz czołga, a claymorki robią swoje z nupkami przejmującymi flagę, czy nawet jak włazisz na głupi dźwig i nie dasz claymorów po drodze to licz się z kosą w plecy...

436951440626370320491.png

Opublikowano

jak co drugi na mapie ma wbite unikanie linek naciągowych od clajmurow.... to wiesz na nic te miny :) na nowicjuszy jak najbardziej. Nogi im urywa ;)

x

Opublikowano

Build:

- Odpuść sobie lewe drzewko, dla prawdziwego snajpera nie przyda się.

- Rozwijasz w prawym drzewku:

Tier 1:

• Szybkie wspinanie
  • Bezpieczne spadanie
  • Identyfikacja zagrożenia ze strony granatów
  • Zaawansowane rozpoznanie

Tier 2:

• Taktyczna selekcja celów
  • Szybszy trucht
  • Szybszy sprint

Tier 3:

• Robisz tam wszystko

Jeżeli zostanie ci jeszcze trochę punktów treningowych, rozdaj je wg. własnych upodobań. Te co podałem wyżej, robisz na maksa.

Odnośnie broni:

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/b900101e53d8913bbed11e5c3f74b16949da1ded08284c2a80ae9f6185247bb3

Osobiście polecam ci M95

y526IOx.jpg

Opublikowano

Szczerze ja też nie mam pkt na unikanie claymora co prawda na początku dałem 1 pkt,ale i tak było zbędne gdyż i tak po chwili było bach i po 100hp,ale,że ja medyk to problemu nie mam 10hp zostaje gdyż mam zainwestowane w dodatkowe hp i szybko się ulecze jak ktoś nie ubije.

Edit:Co do dalszego zestawu to bym polecił komuś doświadczonemu zrobić na tej stronie drzewko po czym wygenerować gotowe drzewko na przykładzie,by nie było jakiś porozumień poza tym nie wiadome jaki masz lvl i czy kupowałeś jakieś dodatkowe pkt.

http://battlefield.ekl-systems.de/skilltree.html?class=recon〈=en

Opublikowano

ymmm caymory do dupy?o.0 przecie one ujebią tych co nawet mają um na unikanie ;_; no chyba że na serio stawiacie ja w miejscach odsoniętych ;_; przecie to się je stawia w miejscach gdzie ktoś idzie a ona tak stawiona że wejdziesz do pomieszczenia i dopiero ją zauważysz -,-

i tak jakoś granaty czy caymory mnie nie kręcą..... i tak mając 105 hp to mi gówno zrobią ;_;

YAY

Opublikowano
Build:

- Odpuść sobie lewe drzewko, dla prawdziwego snajpera nie przyda się.

- Rozwijasz w prawym drzewku:

Tier 1:

• Szybkie wspinanie
  • Bezpieczne spadanie
  • Identyfikacja zagrożenia ze strony granatów
  • Zaawansowane rozpoznanie

Tier 2:

• Taktyczna selekcja celów
  • Szybszy trucht
  • Szybszy sprint

Tier 3:

• Robisz tam wszystko

Jeżeli zostanie ci jeszcze trochę punktów treningowych, rozdaj je wg. własnych upodobań. Te co podałem wyżej, robisz na maksa.

Odnośnie broni:

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/b900101e53d8913bbed11e5c3f74b16949da1ded08284c2a80ae9f6185247bb3

Osobiście polecam ci M95

Bezpieczne spadanie? Szybszy trucht? Co jest trudnego w rozwinieciu spadochronu? Po grzyba ci trucht skoro podczas strzelania nie poruszasz sie?
ymmm caymory do dupy?o.0 przecie one ujebią tych co nawet mają um na unikanie ;_; no chyba że na serio stawiacie ja w miejscach odsoniętych ;_; przecie to się je stawia w miejscach gdzie ktoś idzie a ona tak stawiona że wejdziesz do pomieszczenia i dopiero ją zauważysz -,-

i tak jakoś granaty czy caymory mnie nie kręcą..... i tak mając 105 hp to mi gówno zrobią ;_;

Tak, gowno ci zrobia. Co tam ze ci zbija 100hp, nie? Eee tam, jebac to.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

tak eitam jebać to jestem medykiem co mi z 500 hp jak po 500 strzykawek i innych gówień + apteczke....

po co trucht? hmmm no żeby szybciej biec? no naprawde inteigentne bardzo..... nie kkażdy campi jak amus ae są gracze co mają skia i też poradzą sobie na średnim dystansie .... sniperem nie tyko trza campić -,-

YAY

Opublikowano
tak eitam jebać to jestem medykiem co mi z 500 hp jak po 500 strzykawek i innych gówień + apteczke....

po co trucht? hmmm no żeby szybciej biec? no naprawde inteigentne bardzo..... nie kkażdy campi jak amus ae są gracze co mają skia i też poradzą sobie na średnim dystansie .... sniperem nie tyko trza campić -,-

Boze... naucz sie skladac sensowne zdania bo sie kurwa czytac nie da >< Co ja wrozka jestem, ze mam wiedziec ze grasz medykiem?...

Sprint rozumiem, ale trucht? Bez sensu...

Pozdro jak masz 500HP.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

claymory coś fantastycznego np. strzelasz do kogos (jak nie masz ammo w snajperce) z pistoleta podkladasz claymora on na ciebie leci i BUM naprawde coś fantastycznego. Co do drzewka to moim zdanie na poczatku oplaca sie nabijac pkt. w pojazdy, heli itd ponieważ na początku ma się broń no nie okłamujmy się do du.. więc zacząć nabijać pkt na niższych lvl w pojazdach a późnie ewentualnie zmienić na indywidualne jeśli można tak powiedzieć :D Co do snajperki to obie są spoko ale ja polecam M95 to jest poprostu działo jak czołg :D

Opublikowano

Chuj niepotrzebny syf dla snajpera te claymory a mortar to samo szit i tyle..

Snajper musi być szybki... Pokampisz sobie i nagle 10 ziomków ci przyleci w to samo miejsce wiec trzeba co chwila zmieniać.

Zobaczcie na moje :

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2430410443/467089822#overview

Wszystko zrobione przy pomocy drugiego drzewka :]

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

Każdy ma swoje upodobania i nic Ci do tego.

Btw jak mam l96 to rozwalę Ci i nawet 20 ziomków co przyleci mnie zabić, do tego przydatne są właśnie granaty claymory i mortar.

Opublikowano

Snajper musi być szybki... Pokampisz sobie i nagle 10 ziomków ci przyleci w to samo miejsce wiec trzeba co chwila zmieniać.

Zobaczcie na moje :

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2430410443/467089822#overview

Oczywiscie jak co drugi post musi pokazac staty postaci, chociaz nic specjalnego tam noe widze. Na co mam patrzec?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Nwm czemu hejtujesz claymory, czy moździerz.

Ja sam nie raz musiałem bronić bazy to akurat z mortara rozwalasz czołga, a claymorki robią swoje z nupkami przejmującymi flagę, czy nawet jak włazisz na głupi dźwig i nie dasz claymorów po drodze to licz się z kosą w plecy...

Zgadza się ja też często rozstawiam claymore i zawsze coś się upoluję hehe. Moździerz też nie jest zły ale trzeba umieć go używać, bo nieraz centymetr zboczysz i nic nie ubijesz.

Opublikowano

Oczywiscie jak co drugi post musi pokazac staty postaci, chociaz nic specjalnego tam noe widze. Na co mam patrzec?

Ty ? Na nic najlepiej wyjdz ;o

@Top, po co wam mortar powiedzcie mi : F teraz to nie ma najmniejszego sensu

OndteAw.png
Opublikowano

up. Ja pierdole, wez spi*****aj.

@topic. Uzywajac mortara nabijesz moze 1 fraga, graniczac z cudem 2. Wiec jezeli mam pakowac 11 sp aby odblokowac jakis shit ktorym raz na runde zabije jedna osobe, to wole juz bez skilli biegac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

UP@

a ja mam odblokowane cale lewe dzewko :P

co wy chcecie od mortara?

na sharki lub karkandzie kiedy ktos atakuje przekaznik (zazwyczaj cala grupa) walisz i po nich :P reord to mialem 7 zabitych :P wiec nie wiem czy to taki szajs :D co kto woli :D ja np dla sb nie widze nic ciekawego w prawym drzewku (jedynie dodatkowe HP), a w lewym masz czujke (super sprawa wprost jak czit :D eleganco widac kazdego na mapce) calymory tez ardzo fajne np. gdy cie ktos goni kladziesz minke i juz cie nie goni ;)

zmieniac miejsce? po co? to ze leci na cb po 10 na raz jest fajne :D szybko leca ci staty (jezeli stosuje sie zasade 1 shoot 1 ded :) )

wiec chlopie dawaj pkt w co wolisz ;)

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Zobaczcie na moje :

http://battlefield.p...089822#overview

ymm 292 hedy na 352 zabitych z pistoa to też przy pomocy 2 drzewka? ;) DORBYŚ! ;>

emm

ymm i po to są camorki raczej ;s

nikt mi nie wmówi że morta jest do używania ;o zmarnować 1 umke to woe dać już na unikanie inek czy co innego czy nawet samoot ;s to gówno.....

i tak najepsze co może być to proponowanie u niektórych graczy aby u SNIPERA rozwijać hei czy tam APC .... boshe jakim trza być idiotą ;f abo grasz sniperem i campisz czy co tam woisz abo grasz jak pipa i od pojazdu do pojazdu a potem niby że pro że sniper najepszy wynik w rundzie ;f

YAY

Opublikowano

Ten temat już nie ma najmniejszego sensu...

Zwykłe obrażanie i chwalenie się jaki to ja nie jestem...

Ogarnijcie się, każdy robi i daje to co lubi, myślę że autor już otrzymał wystarczająco odpowiedzi, żeby coś wywnioskować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...