Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiński tablet sie nie ładuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Edit.

Ok znalazłem inną ładowarke i sie odpala do momentu pokazania loga Android, potem jest zwicha i czeka na zbawienie, albo pokazuje sie biały ekran z poziomymi czarnymi paskami co powiedzmy 2/3 cm

Jego nazwa to Mid 7 (nic innego nie znalazłem, nazwa Mid była na pudełku, a 7 znalazłem w necie) wygląda jakoś tak.

7-MID.jpg

Wiem że to ścierwo, ale fajnie by było go odzyskać, bo lepszy rydz, niż nic.

jakieś pomysły ?

(Nie rozkręcałem tego, nie rootowałem nic nie robiłem z nim)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak mój telefon włączał się do momentu loga Android to na 100% był problem z softem. Może spróbuj zainstalować od nowa system? Bo szczerze mówiąc nie masz chyba za bardzo pola do popisu skoro tablet Ci się nie włącza w całości.

Opublikowano

reset softu, pod spodem jest przycisk , powinien być

soft od nowa wgrać, szukaj na xda albo android.pl informacji jak

innej ładowarki nie powinieneś używać bo sa rożne typy ładowarek i akumulatorów które nie powinno się niewłaściwymi zasilać, niszczy akumulator

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

przycisku żadnego nima, chyba że go rozkręcę.

Wiem że innej ładowarki nie powinienem używać, ale tak sie chociaż włączył.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...