Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie najlepiej kupic Kbot/Ibot

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się od kogo najlepiej jest kupć kbot/ibot (polscy dilerzy) za PSC (oczywiscie noGG). Kto jest najbardziej zausfanym i tanim. Na pukaczu się zawiodłem na GG odpisywał co 10 minut wkońcu sie wkurzyłem i nie kupiłem. Proszę o pomoc,

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ibota to tylko i wyłącznie na oficjalnej stronie profibot.net. Nie baw się w żadnych polskich dilerów. Na oficjalnej stronie masz szybko, taniej, bez ryzyka że nie dostaniesz licki. Parę razy kupowałem ibota i lickie miałem natychmiast po zakupie.

@up

Jeżeli studiujesz prawo to ang powinieneś znać przynajmniej w stopniu podstawowym ;p

reklama

Opublikowano

Kamyk bez dwóch zdań.

Witam zastanawiam się od kogo najlepiej jest kupć kbot/ibot (polscy dilerzy) za PSC (oczywiscie noGG). Kto jest najbardziej zausfanym i tanim. Na pukaczu się zawiodłem na GG odpisywał co 10 minut wkońcu sie wkurzyłem i nie kupiłem. Proszę o pomoc,

ja akurat jestem najaktywniejszy ze wszystkich polaków :D a, że mam życie prywatne dziewczyna itd. to nie moja wina... w godzinach 7-15 piszę rzadziej a od 15 do 1-2 piszę "normalnie"

1.jpg

Opublikowano

Pukacz... jak by chociarz odrazu odpisal to zadnych zastrzezen bym nie mial d;

Tak jak napisałem mam życie prywatne więc nie siedzę cały czas na gadu czy skypie, jak widzę, że ktoś napisał staram się ciągnąć konwersację.

1.jpg

Opublikowano

Już postanowiłem licke kupie od kamyka, a od pukacza bot serwer (tani, 3 dni mi akurat pasuje i płatnośc doładowanie). Temat można zaknąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...