Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drakensang Online

zabanowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów chciałbym was zaprosić do zagrania w bardzo przyzwoitą gierkę ^^ Drakensang

Drakensang Online to pierwsza gra online z popularnej sagi Drakensang. Zostań bohaterem i ochraniaj ludzkość przed zagrożeniem ze strony Świata Mroku.Przygotuj się na Drakensanga Online:

• Fantastyczne efekty i niesamowita grafika 3D bezpośrednio w przeglądarce
  • Przeżyj epiczną historię z niezliczonymi misjami
  • Podróżujesz przez różnorodne krainy, a wszędzie czyhają wstrętne potwory

Zostań w Drakensangu Online czarodziejem lub rycerzem, wyucz się różnych umiejętności i graj z tysiącami innych graczy. Wyposaż się w różne rodzaje broni, zbroi i przedmiotów i rzuć się w wir walki. Drakensang Online to pierwszorzędna gra fantasy w 3D w przeglądarce. Zagraj teraz za darmo!

Gra oferuje bardzo fajną grafikę 3D można grać przez przeglądarkę jak i pobrać clienta waży tylko 8mb to i tak nie wiele wink.png
Nie chcę was odciągać od metina ale gdy chcecie zrobić sobię przerwę z nim to można zawitać do świata Drakensang.
Aktualnie posiadam niecały 30 lvl i jak na ten poziom mam całkiem dobry ekwiunek, jestem pomocny, skoro mi pomagali to i ja też będę ;] tak więc spotkacie mnie pod nickiem "Plyellowpl" piszcie jeśli sobie z czymś nie będziecie radzić gram nieco ponad 3 tyg i ta gra strasznie wciąga...

W świecie Drakensang są bardzo częste eventy, walutą gry są Mroczne Monety można je zdobyć w grze z mobów i misji lub też zakupić za PLN
PvP też jest przyjemne i to akurat bardzo mi się spodobało
Co jeszcze spotkamy w tej oto grze itemy, itemów jest bardzo sporo z mobów wylatują zwykłe przedmioty jak i
ulepszone 1 przypadkowy bonus, magiczne 2 przypadkowe bonusy, nadzwyczajne 3 przypadkowe bonusy, legendarne 4 przypadkowe bonusy i unikatowe nie pamiętam tongue.png
ulepszanie ich nie jest takie jak w Metin2, tutaj występuje crafting(w metinie też ale nie często) z czterech itemków wytwarza się 1
(z 4 ulepszonych -> 1 magiczny z 4 magicznych -> 1 nadzwyczajny z 4 nadzwyczajnych -> 1 legendarny) do założenia takiego np. magicznego miecza potrzeba go najpierw zidentyfikować do tego potrzebne są "Kryształy Prawdy itemy na 25 poziom legendarne musiałem wydać ich ponad 600/700 a mam tylko zbroje hełm buty i naramienniki więc troszkę się nazbierałem ale najbardziej potrzebne będą na 40 poziomie tak 40 jest to max poziom ale chyba będą zwiększać go o 10, Kryształy Prawdy zdobędziesz z potworków lub możesz kupić za mroczne monety 10 sztuk 45mm 100 sztuk 450mm
W grze wcielamy się w jedną z postaci
character_selection_01_typo.png?__cv=775

Ci, odznaczający się wyjątkową inteligencją, ludzie poświęcili całe swoje życie studiowaniu tajników magii. Potrafią korzystać z esencji elementów ognia, lodu i pioruna, aby wzmocnić potencjał siły swojego umysłu.

Czarodzieje, po zdaniu egzaminu u swojego mistrza, potrafią konsekwentnie rozwijać przekazaną na szkoleniach wiedzę podstawową. Dążąc do wiedzy i magicznej władzy podlegają jednak surowemu kodeksowi, którego złamanie jest surowo karane.

Do niedawna czarodzieje Kręgu nie wtrącali się w sprawy ludzkie. Pracowali jako doradcy, nauczyciele, bibliotekarze i alchemicy. Ale osiem głosów Wewnętrznego Kręgu, które rozstrzygają losy zakonu, wzywają teraz najodważniejszych ze swych czarodziejów do wyjścia z tej izolacji. Teraz należy zdobyć ponownie utraconą wiedzę o starym wrogu, zbliżyć się do niego na odpowiednią, dobrze wykalkulowaną odległość i użyć swoich umiejętności w ofensywnej walce z przebudzonym zagrożeniem.

"Najpotężniejszą bronią jest wiedza."

Czarodzieje Kręgu są wspaniałymi wojownikami na odległość. Używając many panują nad elementarnymi siłami, jakimi są ogień, lód i piorun lub manifestują siłę swojego ducha w formie arkanowych czarów. Czarodziej Kręgu nie wytrwa długo w walce wręcz, ale może w łatwy sposób uciec z pola walki za pomocą teleportacji.

img_magician_002.png?__cv=1f11191d4e303fimg_female_magician_002.png?__cv=12f68ea

character_selection_02_typo.png?__cv=617

Mimo, że noszą przy sobie tak różnorodną broń, w jednej rzeczy są do siebie podobni ci wytrwali wojownicy: nieustraszenie stawiają czoła każdemu zagrożeniu, bo są czymś więcej, niż zwykłymi żołnierzami - walkę mają we krwi.

Rekruci, którzy przeżyli ciężkie szkolenie i rytuał inicjacji zakonu, zawierają w twierdzach zakonu Smoka święte przymierze krwi, przyjmując w ten sposób przekazywaną od stuleci magiczną, smoczą krew. Od tego momentu uczą się wykorzystywać kipiącą w nich złość, potrafią obudzić w sobie Smoka, co daje im moc korzystania z legendarnych technik walki rycerzy Smoka.

Byli elitą wojowniczą imperium, ale po jego rozpadzie stali się zwykłymi żołdakami. Ale oto smoczy władca, głowa zakonu, rozkazał swoim pogromcom smoków, zebrać rycerzy i wysłać ich na szczególną walkę. W obliczu zagrożenia, w bezpośrednim starciu ze starym wrogiem, okaże się, czy zaiste są na to przygotowani.

"Podczas walki słyszymy pulsowanie smoczej krwi w naszych żyłach."

Rycerze zakonu Smoka są mistrzami w walce wręcz. Każdy ich cios zwiększa złość, której używają do użycia szczególnie efektywnych umiejętności. Dlatego też im dłużej rycerze Smoka walczą z przeciwnikiem, tym bardziej niebezpieczni się stają.

img_warrior_002.png?__cv=cc670b62d23ab60img_female_warrior_002.png?__cv=7da81261

character_selection_03_typo.png?__cv=cee

Niełatwe życie na łonie natury uczyniło ze strażników lasu czujnych myśliwych, którzy w każdej chwili mogą udowodnić, że przynajmniej dorównują każdemu innemu boskiemu stworzeniu, jeśli go nie przewyższają.

Już od najmłodszych lat potomstwo w klanie uczy się przekazywanej przez tysiąclecia wiedzy, bowiem tradycje strażników lasu są tak stare jak sama ludzkość. Intensywne współżycie z naturą i ściśle z nią związaną równowagą sprawiło, że wraz z upływem czasu strażnicy lasu posiedli niemal magiczne umiejętności we władaniu łukiem ze sztyletami.

Niegdyś wszyscy ludzie byli myśliwymi. Podczas gdy większa część z nich odwróciła się z biegiem czasu od życia w naturze, strażnicy lasu zachowali swój pierwotny tryb życia, co uczyniło z nich odmieńców, których ludzie się lękają. Lecz oto teraz rozlega się nawoływanie do sojuszu ze starymi zakonami przeciwko tym, którzy zachwiali równowagę, a zwinni myśliwi odpowiadają, żądni stawienia czoła zagrożeniu.

"Za pomocą strzał i ostrza zapewniamy równowagę."

Strażnicy lasu to nie tylko doskonali łucznicy, ale też biegli wojownicy w walce wręcz. Ich styl cechuje dynamika, gdyż zawsze pozostają w ruchu. Swoje cele wyszukują z pewnej odległości, aby je najpierw osłabić ostrzałem z łuku, a następnie powalić w walce wręcz za pomocą sztyletów przymocowanych do łuku.

img_ranger_002.png?__cv=a42521626f47fea5img_female_ranger_002.png?__cv=29841ef70

Potwory:

To na tylę myślę że administracja tego nie usunie ale mam nadzieje że was chodź troszeczkę zachęciłem do tej gry
Proszę o nie hejtowanie mnie piszę to bo gra za dużo ludzi z Czech i Rosji a nie trawie ich zbytnio wink.png może przybędzie trochę polaków
Tutaj macie linki
Drakensang(KLIK)
Pozdrawiam i życzę miłej gry

Jeśli są jakieś błędy ort. to chyba mi wypomnijcie je to będę wiedział tongue.png

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

screeny z gry umiejsz jakies : )

What?

Opublikowano

Bo na początku jest nudno wbijasz 20 poziom i zabawa się zaczyna ;]

Opublikowano

Bo na początku jest nudno wbijasz 20 poziom i zabawa się zaczyna ;]

Gra jest fajna kiedys w nia gralem :) moze zagram za pare dni jak przejde diablo II.

refuje sie co 24h

Opublikowano

3D w przegladarce, moze byc ciekawie. wyprobuje :-)

Najlepiej pobrać clienta waży 8mb a różnicy żadnej nie widzę ;]

Gra jest fajna kiedys w nia gralem :) moze zagram za pare dni jak przejde diablo II.

refuje sie co 24h

To nie był ref tylko chciałem filmik dać a zapomniałem o edytowaniu...

Kilka filmików Bossów z którymi można się spotkać na 30lvlu

Herold Świata Mroku

Sigrissmar

Opublikowano

ref :P

Opublikowano

ja już dzisiaj wbiłem strażnikiem 32lv powoli zbliżam się ku końcu :D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...