Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Wyprzedaż

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Was poinformować że fajne samochody są na wyprzedaży.

1. Jaguar XKR "Treasure Germ" sam się na niego skusze!

20130110001310needforsp.png

2. Lamborghini Murcielago LP 640

20130110001316needforsp.png

3. Chevrolet Corvette Carbon Limited Edition (Kupie sb specjalnie do dragów)

20130110001301needforsp.png

4.Marussia B2

20130110001324needforsp.png

5. Lexus LFA

20130110001320needforsp.png

Oprócz Tych 5 samochodów wyżej są samochody które można kupić za IGC, czyli:

Aston Martin Vantage V12

Bentley Continental Supersports (Coupe)

Dodge Viper SRT10

Nissan GT-R V-Spec (R35)

Ford Mustang Boss 302 '12 (nie robiłem ss choć jest za SB, ponieważ teraz wszyscy go mają!)

Wyprzedaż zaczęła się od 10 stycznia od 0:00, a ile będzie trwała nie wiem dokładnie ale coś ok. 3 dni.

Opublikowano

Ogólnie to ja kupiłem na wyprzedarzy Prosche 911 GT3 RS 4.0 za 4,650 sb bodajże, a za pół godziny wyprzedarzy nei było, to jakieś happy hour czy co bo dzień wcześniej patrzyłem samochody za SB w promocji i porschaków nie było.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Viper słaby, jak dla mnie plastikowa furka skręca jak pociąg towarowy, wogóle słaby jak nic innego ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

testował ktoś vipera ?

opłaca się kupować?

Viper jest za IGC chyba 1100tys., dużo osób się cieszyło jak wchodził za IGC ale nikt nim nie jeździ! Przyśpieszenie dobre, ale sterowność ;/

Opublikowano

Viper-gówno .

Bentley-pościgi .

B2-Takie o byle co.

LFA-Na wyścigi w sam raz :)

Opublikowano

Zbędny temat .. Każdy może sprawdzić co jest na wyprzedaży, naprawdę ciężko wejść w zakładkę 'wyprzedaż' ...

Nie wszyscy sprawdzają co jest na wyprzedaży! I często się zapomina sprawdzić!

Opublikowano

Nie wszyscy sprawdzają co jest na wyprzedaży! I często się zapomina sprawdzić!

haha jasne.. Jak ktoś czeka, aż dane auto będzie na wyprzedaży to nie zapomni sprawdzić . Z reszta jak miałby zapomnieć w grze to tu tym bardziej . Wypierdalaj z tym tematem .

Opublikowano

haha jasne.. Jak ktoś czeka, aż dane auto będzie na wyprzedaży to nie zapomni sprawdzić . Z reszta jak miałby zapomnieć w grze to tu tym bardziej . Wypierdalaj z tym tematem .

Nie tobie oceniać czy temat jest potrzebny czy nie, nie jesteś "każdy".

Zadna rewacja, nawet marysia. Baliby więcej aut za igc, a nie :)

Chciałoby się, a tym czasem dają coraz mniej bo już tylko po 3.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Cieszcie się że w ogóle coś dają.

Jak dla mnie Jaguar najlepiej się prezentuje. Chyba warto mieć takiego w garażu :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Cieszcie się że w ogóle coś dają.

Jak dla mnie Jaguar najlepiej się prezentuje. Chyba warto mieć takiego w garażu :)

30 minut temu zebrałem nim diamenty. Fajny samochód, fajnie kręci kółka:P

Opublikowano

30 minut temu zebrałem nim diamenty. Fajny samochód, fajnie kręci kółka:P

Każdy tylno napędowiec "fajnie kręci kółka"

A w NFS:W o ile dobrze kojarze jest tylko jeden wóz z napędem na przód ( Mazda 3 )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Viper full ultra pod przyśpieszenie dochodzi do 950 przyśpieszenia - rekordowo dużo i dlatego to najlepsze auto na dragi. Lepsze od Pagani bo ono jest na sprinty nie na dragi :>

Opublikowano

Viper full ultra pod przyśpieszenie dochodzi do 950 przyśpieszenia - rekordowo dużo i dlatego to najlepsze auto na dragi. Lepsze od Pagani bo ono jest na sprinty nie na dragi :>

950 przyśpieszenia? taa.. Ciekawe z kąt to wiesz!?

Dodge Viper SRT10 790

Dodge Viper "Elite" SRT10 890

Pagani Zonda CinQue 930

Pagani Zonda F 910

Podałem wyniki na takich samych częściach Ultra, mogłem się pomylić o mniej niż 10 punktów.

Nie ma możliwości żeby ze zwykłego SRT10 wyciągnąć 950 przyśpieszenia!

Opublikowano

Dobra, dobra Panowie i Panie, troszkę się rozbujaliście. Temat wyprzedaży dawno się przedawnił i zszedł na drugi plan. Jeśli chcecie pogadać o samochodach, wystarczy założyć temat o takim tytule (albo bardziej konkretnym) i można śmiało gadać.

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...