Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek sezonu 3

barsonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, wie ktos może kiedy dokładnie rozpoczyna się sezon 3????? :]

ps; NIE MOWIC ZE SIE ROZPOCZAL BO TERAZ MAMY PRZED SEZON :]

Pozdrawiam,

BARSON

Opublikowano

Wydaje mi sie ze po finalach sezonu 2,przeciez juz mamy nowe druzyny i tylko teraz czekac na final ale kiedy tego Ci nie powiem bo nie wiem

sstwc.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie ze po finalach sezonu 2,przeciez juz mamy nowe druzyny i tylko teraz czekac na final ale kiedy tego Ci nie powiem bo nie wiem

LOL, chyba cię coś ominęło.

Opublikowano

Finały już były w grudni bodajże.

@Top

Nikt tego nie wie ale pewnie niedługo, być może po iem? :>

652601399840421198520.png

Opublikowano

A ja mam pytanko , czy po wejsciu sezonu3 elo zostanie zresetowane i czy zostanie zmieniony kolor podczas ładowania gry jesli w 2 miałem srebro a teraz zloto ?

Opublikowano

A ja mam pytanko , czy po wejsciu sezonu3 elo zostanie zresetowane i czy zostanie zmieniony kolor podczas ładowania gry jesli w 2 miałem srebro a teraz zloto ?

Nie, nie.

Opublikowano

Nie, elo zostało zresetowane na koniec sezenu by podczas preseason mógł wbić jakieś konkretne elo. Co do 2 to nie, za s1 był skin + coś jeszcze, w s2 jest ramka + skin od złota.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Sezon 3 rozpocznie się na przełomie stycznia-lutego

Opublikowano

Sie kurwa obudzili. Mistrzostwa byly juz dawno wygrali azjaci. Riot ma jeszcze duzo do wprowadzenia oraz do przetestowania i zmodyfikowania a takze zbalansowania. Mysle ze tak predko nie bedzie 3 sezonu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kolega powyżej dodaje referala nie logować się bo pewnie adminów nie ma a przy tym zgłosze tego pana do riotu że rozsyła spam po forum

Co do tematu mamy pre sezon elo było zresetowana teraz miałeś szansę się wybic na lepsze ELO bo przecie był ELO boost sezon 3 zacznie sie pewnie w lutym/marcu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...