Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Sejuani

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja mam pytanie czemu nikt nie gra Sejuani? ja 1 staty nią na 430 winach miałem staty(podaje kolejno które gry nią grałem zaczynając od pierwszej):

-Zwykła 9/10 Przegrana

-Zwykła 16/3 Wygrana

-Zwykła 12/2 Wygrana

-Ranked drużynowy ( z kolegami se grałem ) 11/1 Jungla Wygrana - ich team nie był noobski, sytuacje na wszystkich liniach bylo normalne, oprocz na bocie gdzie "trosze" feedowali :P

I tera się pytam - czy jest to dobry pick na jungle? ogólnie? bo teraz jest w rozdaniu to se nią tak gram, może dlatego, że np. ja większość ich kontrowałem czy coś takiego...

Czemu nikt nią nie gra? no pokazałem wam moje staty z nią, a nigdy jej nie widziałem w grze ( tylko chyba 1 raz na gdzies 300 winów, bo kiedyś to nie pamiętam )

Jeżeli byście mogli to podajcie jej minusy, ew. plusy ( na co jest wrażliwa, na co jest dobra ) i dlaczego moze nia nikt nie gra...

Teraz jest w rozdaniu i se tak mysle czy ona czy skarner lepszy

Sorki jak zły dział

Opublikowano

Sejuani nikt nie gra bo troszke jest to trudny jungler+sa lepsi.

Jej plusy:

+Dojazd z q

+kazde uderzenie slow

+aoe dmg z w

+slow z e

+ulti stun aoe

sstwc.jpg

Opublikowano

No może są lepsi, ale za to w team fightach potrafi namieszać... co 4 sek. W ( ogólnie co 10 sekund, ale 6 sekund to trwa, cos takiego ) które zabiera co sekunde 2 % max. hp wroga wszystkim na okolo + jakies tam obrazenia magiczne ( nie male )

Ulti... stunuje na 2 sek. trafiony cel, a pobliskie o 1 sek. ( duży zasięg, według mnie idealny do teamfightow, bo naprawde łatwo trafić wszystkich, bo to leci baardzo szybko )

Wbijasz sie z Q w kilka osob odrazu wlaczasz E i juz przeciwnicy duzo hp nie maja + maja slowa, a slow z skilla E jest naprawde duzy ( twoja druzyna albo nawet ty ich mozesz dokonczyc )

Mowisz, ze sa lepsi? moze w gankach(nie wiem czemu, kazdy cios slow, stun z ulti ktore nie ma ogromnego CD, Q slow, E wiekszy slow ;p), jungle ma wedlug mnie wystarczajaco szybka(dzięki W co zabiera procentowo HP)

I co trudnego w junglowaniu nia? wbijasz sie z Q, wlaczasz W, gdy go uderzysz(chyba, ze trafisz z Q) uzywasz E i raczej ci nie ucieknie bo slowa ma naprawde duzego jezeli uzyje E... i po prostu gonisz wroga i z AA ( przy uzytym W oczywiscie) a jezeli widzisz, ze jak go zastunujesz to dasz rade go ubic to po prostu stun i lejesz... nie wiem co w tym trudnego, a ta postac naprawde wedlug mnie jest niedoceniana

Jak myslicie lepiej kupic ta sejuani czy skarnera?

Opublikowano

Jezeli Ci sie podoba ta sejuani to sobie ja kup,wcale nie jest to zly pick na rankeda,sam napisales ze jest niedoceniana ale naprawde sa lepsi porownaj i latwiejsi.

Przez cb teraz ja musze zagrac sejuani rankeda bo nabrala mnie ochota ;)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...