Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 mi się wyłącza

Czabapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo ostatnio oglądałem taki filmik na necie jak wyczyścić kurz z kompa, rozkręciłem wszystkie części z kompa , wpieprzyłem do zlewu , zalałem wodą później posmarowałem pastą olą i wytarłem do sucha i odstawiłem do wyschnięcia (tak jak na filmie) poskładałem wszystko i podpoiłem do prądu ale niestety pierdol_ noł ....i takie zwarcie że ja pierdole. Musiałem użyć gaśnicy. A wszystko prze sto że nie chciał SIĘ METEK WŁĄCZYĆ. CO mam TERAZ ZROBIĆ>?

Opublikowano

<facepalm>

jaja se robisz czy na serio?

Być może ci te części jebneły i musisz kupic next najlepiej zawiesc komp do serwisu :O

Opublikowano

Mam pytanie bo ostatnio oglądałem taki filmik na necie jak wyczyścić kurz z kompa, rozkręciłem wszystkie części z kompa , wpieprzyłem do zlewu , zalałem wodą później posmarowałem pastą olą i wytarłem do sucha i odstawiłem do wyschnięcia (tak jak na filmie) poskładałem wszystko i podpoiłem do prądu ale niestety pierdol_ noł ....i takie zwarcie że ja pierdole. Musiałem użyć gaśnicy. A wszystko prze sto że nie chciał SIĘ METEK WŁĄCZYĆ. CO mam TERAZ ZROBIĆ>?

Wszystko przez to, że należało powiedzieć zaklęcie "Abrakadabra"

Zaraz... co to kur** ma być? Cyrk? Do syfu z tym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...