Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] Hill Climb Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ma ktoś może save data do hill climb racing, gdzie ma nabite trochę kasy (tj. około 50 000 000) albo chociaż kupione i ulepszone samochody wszystkie ? : )

Jeśli tak to podzielcie się, bo po upgradzie andka mam 0 kasy c:

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Ja dzis zaczalem grac i maniacze caly czas. :3

Mam pierwsze autko zrobione na max. i 3mapki odblokowane. :>

Graj sambo nie bedziesz miec tej przyjemnosci.

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Opublikowano

jak masz roota na telefonie to wchodzisz w data>data>com.fingersoft.hillclimb>shared_prefs>hillclimbprefs.xml szukasz linijki <int name="coins" value="tu zmieniasz kase na np 5000000 itp" /> zapisujesz i masz

Opublikowano

Możesz powiedzieć skąd pobrałeś GameKiller-a?

Ja szukam i nie moge znaleźć, a jak już, to nie idzie zainstalowac : (

dzogiss_blue_v1_by_backe57-d5z8hpd.png
Opublikowano

Łapcię GameKillera

http://www45.zippyshare.com/v/50866911/file.html

Nie sprawdzony , jak nie będzie coś trybić to pisać , wrzucę wersję którą sam mam na Swojej Neo V

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Do autora

Dam ci save (all odblokowane,ulepszone,na koncie 99999999$) tylko ty mi powiedz gdzie ten save sie znajduje. :D

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Opublikowano

Nie da się tak save wyciągnąć chyba , jedyne co na myśl mi przychodzi to kopia zapasowa w TB i przywrócenie danych

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Do autora

Dam ci save (all odblokowane,ulepszone,na koncie 99999999$) tylko ty mi powiedz gdzie ten save sie znajduje. :D

proszę Cie bardzo :) data->data->com.fingersoft.hillclimb->shared_prefs->hillclimbprefs.xml

Opublikowano

@UP

Żeby to wyciągnąć trzeba mieć i tak root , więc przywrócenie kopii będzie chyba łatwiejsze nie?

Opublikowano

Chodzi o to że nie mam roota na Xperii neo V, mam pytanie, jak zrobię Roota (mam telefon w orange, niebrandowany android 4.0.4) to stracę gwarancje ?

Jeśli nie, a ktoś zna się na rootowaniu, to pomógłby na skype ? "ungaged", z góry dzięki :)

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Można tak zrobić z rekordami map?

np. jak mam 2567 to zamiast tego dać np. 5000? :D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@UP

Tak jak podał Popielnik

Wchodzisz data->data->com.fingersoft.hillclimb->shared_prefs->hillclimbprefs.xml

Szukaj linijki :

<int name>="nazwa_mapy_highscore" value="ilość" />

Czyli na przykład :

<int name>="arctic_highscore" value="99999" />

Opublikowano

up@

jak ktos podal, to po co znowu to samo ? WTF

Chodzi mi o miejsce gdzie znajduje się plik , a nie że on wcześniej to opisał...

Opublikowano

Ok, zROOTowałem telefon, ale dalej nie moge znaleźć folderu Data , jedyny taki jest w Android > Data, ale tam nie ma tego folderu z grą com.fingersoft.hillclimb

1272247667773s.jpg

Opublikowano

najpierw musisz wejsc w system

potem data i znowu data i potem jak tam wyzej pisze :)

ja znalazlem to ty tez znajdziesz xD

Opublikowano

Up no chyba nie. musisz pobrać root explorera i tam będziesz miał folder data potem znowu data i reszta tak jak pisałem wcześniej

Opublikowano

Pobierz sobie Solid Explorera jak nie chcesz płacić za Root Explorera

Solid ogarnie ci pliki systemowe

Opublikowano

up@

kilka godzin ? ;p z tyloma autami o.O?

pare dni trza poswiecic i codziennie chociaz 2/3 godziny :D

ja odblokowalem wszystko w dwie noce xD bo mi sie nudzilo o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...