Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Mod" do Khali ?

oskar1415

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważyłem ze dużo osób zabija przez taka płachtę (która jest zaznaczona czerwonym kółkiem -- obrazek niżej) Wydaje mi się ze oni maja po prostu wymazane texturki (Czy może jednak strzelają na ślepo - ale bardzo często zabijają a przeciwnik nawet nie wie skąd)

screenshot006ho.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Czy ktoś mógł by mi powiedzieć w jakim katalogu znajduje się ta texturka albo czy ktoś mógł by mi podesłać linka już edytowaną texturką?

Opublikowano

Ci ludzie nie strzelają na ślepo. Bo jak najedziesz celownikiem na wroga, to pokazuje ci się jego nick. Tak ci ludzie właśnie wykrywają innych. Ale też często strzelają na ślepo.

Opublikowano

@up

Nie sadze. Widziałem jak jakiś typek śledził celownikiem (od początku do końca tej "płachty") osoba która szla po drugiej stronie za samolotem

Rozumiem ze można trafić/celować w okno w office ale nie śledzić celownikiem osobę która się porusza i jej wcześniej nie widzieć --- dodam ze wiedziałem jak ta osoba grała po akurat wszedłem do roomu

Opublikowano

Ludzie, sam tak gram, przez tą zasłonę. Więc nie wmawiaj, że to jakis mod czy jak kolega mowi WallHack. Bo da się tak grać ...

Opublikowano

Zapewne ludzie maja to wycwiczone bo to nic trudnego. Jednak moda na brak tej "plachty" prawdopodobnie dalo by rade zrobic. Teraz jestem na telefonie ale jutro na kompie to zobacze i napisze czy da sie to zrobic ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...