Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama]iCEA h2p Gucio - Polski Streamer.

virhius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Chciałbym polecić wszystkim Polskiego stream'era na twitchu(http://pl.twitch.tv/h2p_gucio) o nicku Gucio(+/- 1,6k ELO) , jest on obecnie rezerwowym graczem drużyny How2Play której sponsorem jest firma zajmująca się m.i. pozycjonowaniem stron www ,iCEA. Witek( Gucio) za swój cel przybrał zagranie 1000 gier Nocturnem(Obecnie zagranych gier ma 108) i tym samym pobicie rekordu świata , rekord ten należy do gracza o nicku : crazyrednek i wynosi 262 gry. Stream oferuje też miłe doznania muzyczne . Gucio stream'uje codziennie w godzinach 18-23 ,czasami stream'y zaczynają sie wcześniej i trwają dłużej , aż do godzin nocnych (3-4)

Linki oL'a

56685804704469024697.png

Opublikowano

Goucioq to noobek ^.^

Jak ja widzę jak on gra w tej jungli to mi się płakać chcę. ( Czasami ).

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

chce zagrać 1k gier Nocturnem, a w historii ma tylko 2, reszta Zedem i innymi -,- Powodzenia mu życze jak będzie grał Nocturnem jedną rundkę dziennie

Opublikowano

rekord ten należy do gracza o nicku : crazyrednek i wynosi 262 gry.

Nie ma czegoś takiego jak rekord świata w ilości rozegranych gier. Już pomijając to, że te 262 gry są tylko z tego sezonu. IQ 200?

Ogólnie meh. Po co oglądać średni stream skoro o każdej porze dnia i nocy jest minimum 20 ciekawszych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...