Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie : AI AW itd .

LikeMikex3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Przejdę do setna sprawy , więc kiedy gram na różnych mapach ( najczęściej BG ) dużą uwagę u mnie robi strzelanie tych bardziej "doświadczonych" sniperów , chodzi o to że , gdy dany sniper nas zauważy robi taką sztuczkę typu ( najczęściej broń AW AI ) Strzela , kładzie się itd , lecz to mniejsza sprawa , mnie obchodzi to że , gdy wystrzeli pocisk i pomiędzy położeniem się wystrzela automatycznie drugi , lecz zastanawia mnie to jak tak szybko można strzelać , jeżeli AI AW ma zamek dwutaktowy i zanim przełąduje to nie da się wystrzelić praktycznie jednocześnie dwóch strzałów .

Tak nawiasem w WR'a gram 3,5 roku z przerwami , lecz ciągle zastanawia mnie to czy to jest wytrenowane czy używają czegoś typu "bug"

Proszę o wypowiedzenie się bardziej doświadczonych graczy .

Opublikowano

to jest wytrenowane mówie ci, nawet nie słyszałem o takim bugu ja też tak robie jak np. gram na khali strzelam i się chowam później znowu :)

ale zobaczymy wypowiedzi pozostałych :D

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Zgadza sie ai aw to nie psg czy wa2000 . To nie pl automatyczna sniperka . Bronie z zamkiem 2taktowym nie zawsze sa celniejsze . Ale napewno majac dobrego campa i sie dobrze wychylic wstac oddac strzal i wiedzac gdzie jest przeciwnik mozna wstac i mu walnac head shota ;p Widzialem takich typow na yt . Ale to lata techniki . Kiedys byl taki bug ze gdy strzeliles zmieniles bron np na 2 slot i spowrotem na sniperke to miales caly magazynek ale to bardzo dawno bylo xD

BUM

Opublikowano

Moze to poprostu zwykle zludzenie ?

Ja tak mialem z tym shotgunem myslalem ze szybko strzela a tak naprawde to lipa, winchester jest juz lepszy :D

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP. Według mnie wydaje ci się, że strzela tak szybko te 2 pociski, bo tak naprawdę on strzela z normalną prędkością, nie wiem jak to nazwać może najlepszą nazwą będzie lag :P. Zawsze gdy słyszysz czyjeś strzały uznasz je za szybsze od twoich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...